Cum pot sa obtin un look cat mai natural?

Ideal ar fi sa alegeti o peruca in culoarea si coafura pe care le aveti sau de care stiti ca va sta bine.

Majoritatea perucilor pacatuiesc prin a avea prea mult par si daca volumul era ceea ce va lipsea pana astazi, acesta nu o sa mai fie o problema pentru dvs. Unele dintre peruci pot necesita, in functie de gust, o minim retus astfel incat peruca aleasa sa corespunda pana in cele mai mici detalii fizionomiei proprii.

Conteaza foarte mult si ce iti doresti: o transformare spectaculoasa sau o schimbare cat mai discreta.

Avantajul acestor peruci este ca ele se comporta asemeni unui par de foarte buna calitate. Chiar daca ati ales frizura in culoarea dorita, puteti sa va alegeti cararea sau chiar sa va mascati unele imperfectiuni de pe frunte sau fata cu ajutorul perciunilor sau bretonului. Nu ezitati sa va folositi mainile si jucati-va cu degetele prin par. Parul este extrem de docil si se supune imediat unor maini indemanatice. Daca nu reusiti sa obtineti efectul dorit, poate este cazul sa va faceti o programare la coafor.

In ceea ce priveste paletarul cromatic, produsele noastre sunt disponibile intr-o gama extrem de variata de culori. Cu mici exceptii (negru, saten) , restul culorilor sunt obtinute prin melanjul mai multor tonuri sau chiar culori pentru a obtine un aspect cat mai natural. Multe din monitoare pot distorsiona culorile astfel incat cea mai sigura achizitie o puteti face daca ati intrat in posesia unui catalog sau a unui tester de culori. Nu ezitati sa ne contactati pentru a ne cere amanunte. Puteti regasi clasicele culori de baza sau, la multe din modele, exista deja o combinatie superba de suvite cu efecte si nuante de culori nemaipomenite. Important este ca aveti de unde alege. Fiti atente la indiciile existente. (HT, rooted, lighted, mix).

Verificati daca produsul ales, incercat si de care sunteti multumit, nu face parte cumva din gama produselor a caror fabricare a fost intrerupta, caz in care puteti opta pentru cumpararea unei peruci rezerva pentru a va asigura coafura dorita timp indelungat pana va veti reorienta catre al model. ESTE FOARTE POSIBIL SA NU GASITI CHIAR TOATE CULORILE DISPONIBILE PE STOC. 

Culoarea expusa in fotografia de detaliu este cea bifata cu asterisc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0771 207704
0771207704

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
0771 207 704

GANIA HAIR DESIGN – IASI
0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro