Cum sa aleg culoarea potrivita?

Cum sa aleg culoarea potrivita?

In ceea ce priveste paletarul cromatic, produsele noastre sunt disponibile intr-o gama extrem de variata de culori. Cu mici exceptii (culori clasice: negru, alb etc), restul culorilor sunt obtinute prin melanjul mai multor tonuri sau chiar culori pentru a obtine un aspect cat mai natural  sau modern (culori trend). Multe din monitoare pot distorsiona culorile astfel incat cea mai sigura achizitie o puteti face daca ati intrat in posesia unui catalog sau a unui tester de culori. Va sugeram o idee : daca nu va place chiar culoarea in care este expusa peruca din imaginea de profil, parcurgeti cu atentie pozele de la celelalte modele.

Puteti sa ne contactati pe Messenger sau whatsapp si sa ne cereti detalii.

Este suficient sa retineti numele perucii a carei culoare v-a placut.

Va putem oferi detalii suplimentare despre culori similare.

Atentie:

la perucile de par sintetic, culorile foarte deschide blond functioneaza ca o fibra optica si capteaza lumina. Ele vor straluci mai tare in poze decat in realitate. Daca veti alege nuante suvitate (lightbernstein, ginger, sandyblonde) culoarea parului va fi mai blanda.

In cazul perucilor de par natural, culoarea naturala a parului este intotdeauna una inchisa asa cum este parul indian. Aceasta urmeaza sa fie decolorata profesional pentru a se obtine culoarea dorita de dvs. Practic , o peruca vopsita blond este deja puternic tratata. Nu incercati sa mai decolorati peruca.

Puteti regasi clasicele culori de baza sau, la multe din modele, exista deja o combinatie superba de suvite cu efecte si nuante de culori nemaipomenite. Important este ca aveti de unde alege. Fiti atente la indiciile existente. (HT, rooted, lighted, mix).

  • HT – un melanj de mese din culori foarte moderne;
  • MIX – suvite extrem de fine in nuante  ton sur ton sau in culori contrastante pentru un impact vizual pozitiv;
  • LIGHTED – partea frontala a calotei este, asemeni situatiei  din realitate, de o nuanta mai deschisa;
  • ROOTED – radacina apare intr-un ton mai inchis pentru a recrea efectul de crestere.
  • Nu ezitati sa ne contactati pentru a ne cere amanunte. Chiar daca in stoc nu exista modelul de care sunteti interesat in nuanta dorita, puteti cere operatorului Hermax sa va trimita poze pe whatspp cu culoarea dorita expusa pe oricare alt model. Orice indiciu va poate fi de ajutor pentru a identifica culoarea care va sta bine.

Nu uitati: perucile din par natural pot fi revopsite (improspatata nuanta) chiar de catre dvs, ideal fiind totusi sa apelati la un profesionist. Fibra parului este deja deschisa asa ca este recomandat sa micsoarti timpul in care vopseaua actioneaza.

Nu decolorati niciodata parul natural. Fibra firului este deja deschisa si parul va deveni poros, mat.

Nu incercati sa vopsiti parul sintetic. Exista o gama splendida de culori deja pregatita pentru dvs.

PS  Verificati cu atentie daca nu cumva v-ar sta mai bine o nuanta mai calda sau mai vie decat cea e care ati avut-o pe parul natural.In timpul tratamentului, nuanta tenului dvs este mai pala, un pic de culoare nu v-ar sta rau.

E drept ca puterea obisnuintei este mare dar „orice femeie care isi taie parul este pregatita sa faca o schimbare in viata ei.” Coco Chanel

Evitati insa un contrast prea puternic intre culoarea perucii si tenul dvs. Aceasta nu va avantajeaza. Radacinile inchise (rooted) sunt  un articiu care pot sa faca trecerea mai usoara intre culoarea sprancenelor si culoarea paruluui. Daca nu mai aveti sprancene puteti alege fie un model cu breton , fie sa conturati niste sprancene perfecte cu ajutorulu Kitului de sprance semipermanent Eyepower disponibil in 5 nunate naturale. Kitul contine 3 sabloane pentru 3 forme de arcade perfect conturate, o pastila de culoare si o pensula de aplicare.

PS Nu uitati sa va machiati. Rar se intampla ca in viata reala o persoana cu un „par” atat de bine aranjat si coafat sa nu fie aranjata si machiata. Pentru  evita orice suspiciune, fardati-va discret ochii si buzele. Si nu in ultimul rand, ZAMBITI! Doar asa, secretul dvs va fi in siguranta!

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro