Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos. Odata facuta comanda, se considera ca sunteti de acord cu conditiile enuntate mai jos.

Poti comanda folosind numele produselor din catalogul online. Atentie: Cititi cu atentie specificatiile din dreptul fiecarui produs. Perucile din par uman au mentiunea ” par uman”. Toate produsele din par uman sunt categoria Lux.

Odata ce ati identificat un produs care se potriveste dorintelor dvs., selectati culoarea din catalogul de culori disponibil pentru fiecare model. Atentie!

Culoarea din fotografie poate diferi in realitate intrucat pozele au fost mult luminate. Consultati-va cu operatorul si cereti-i sa va trimita pe mail culorile in detaliu. Scuzele si explicatiile ulterioare nu se accepta. Gama de culori difera in functie de modelul perucii si de calitatea ei. Alegeti cu atentie modelul si culoarea si eventual luati in calcul inca un model favorit in cazul in care produsul solicitat initial nu este pe stoc sau a fost retras din productie in culoarea dorita.Termenul de livrare poate fi de pana la 14 zile dar, daca aveti noroc, se pot cupla comenzile in asemenea maniera incat sa intrati in posesia produsului dorit cu mult mai repede.

Expertii in par alternativ recomanda clientilor si achizitionarea unei a doua peruci ca rezerva,  frecvent produsul cumparat initial degradandu-se din cauza unui intretineri improprii, a depozitarii lui sau a efectuarii de manevre nerecomandate pentru tipul de peruca respectiv.

Este foarte important insa sa accesati sectiunea destinata produselor de intretinere intrucat perucile, meÅŸele si extensiile comercializate de firma noastra pot fi intretinute doar cu produse speciale.

Pentru a evita aparitia vreunei erori verificati cu atentie fiecare cod de culoare introdus! Imediat ce ati adaugat codurile tuturor produselor dorite, apasati pe butonul ADAUGA IN COS

Cosul de cumparaturi: De fiecare data cand adaugati un produs in cos veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Pentru a finaliza comanda, apasati butonul (Cumpara).

Formularul de comanda

Completati adresa la care doriti sa va fie expediat coletul (Strada, Numar, Bloc, Scara, Apartament, Cod Postal, Localitate, Judet).

Atentie! Toate campurile sunt obligatorii! Datele dvs. personale precum si adresa de e-mail urmeaza a fi folosite doar de noi in scopul propus si nu va fi divulgat catre terti sub nici o forma. Noi nu incurajam spam-ul.

0771 207704
0771207704

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
0771 207 704

GANIA HAIR DESIGN – IASI
0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro