Densitatea ideala a perucilor

Densitatea ideala a perucilor

Densitatea naturala a parului nostru este pentru persoanele roşcate de 90.000 de fire de păr, brunetele au 110.000 de fire de păr  si blondele, contrar asteptarilor, sunt primele in acest clasament cu o medie europeana de 140.000 de fire.

Frecvent se face confuzie intre densitate si volum.

Dupa cum vedeti, blondele au parul cel mai des dar, fiind foarte subtire, el nu are si volum. Roscatele au parul cel mai gros si ca atare, parul lor pare foarte bogat, desi nu este.

Deci ceea ce intereseaza este volumul si nu densitatea.

Cititi cu atentie detaliile despre produsul pe care il veti purta in mod obisnuit. Nu riscati sa va compromiteti sanatatea parului natural sau a scalpului sau chiar o senzatie inconfortabila doar de dragul aparentelor.

Densitatea unei peruci se refera strict la cat par este integrat in baza .

Cu cat este densitatea mai mare cu atat peruca va fi mai deasa, mai groasa, incomoda si cu atat se va vedea mai putin scalpul.

In trecut  era necesar ca o peruca sa fie deasa pentru a ne asigura ca nu se vede croiala grosolana a perucii sau cusatura firului de par. In zilele noastre, odata cu progresul tehnologic, baza perucii este confectonata din materiale din ce in ce mai fine si perucile cu densitate mica si vizibilitate a scalpului sunt mai apreciate intrucat sunt mult mai naturale. Daca vrei sa pastrezi aparentele cat mai realist posibil si vrei un aspect discret, nu recomandam o densitate mai mare de 100%.

Regasiti mai jos cateva date despre densitatea perucilor:

  1. 50% = Densitatea foarte mica.
  2. 80% = densitate mica.- peruca ideala pentru sezonul foarte cald sau persoane cu sensibilitati aparte
  3. 100% = densitate mica inspre medie. – peruca adaptata la orice anotimp
  4. 130% = densitate medie – perruca normala
  5. 150% = densitate medie inspre mare- peruca calduroasa
  6. 180% = densitate mare  !!!!!! Aceste peruci sunt extrem de groase si prezinta un real pericol de a aluneca de pe cap
Cei de la Ellen Wille incearca sa ofere clientelor sale o solutie cat mai confortabila si naturala. Cu o experienta de peste 50 ani pe piata de hairbeauty, urmare feedback-urile primite in timp, ea va propune modele cu densitatea parului cat mai aproape de linia europeana, peruci cu densitate mica.

Noi, Hermax, reprezentantul unic autorizat in Romania, incearcam sa raspundem nevoilor identificate din piata autohtona, intrucat exista o clientele selecta care isi doreste peruci fine si discrete.

Volumul perucii este dat de coafura si mai putin de densitatea parului, oferind o solutie proaspata pentru zilele calduroase de vara sau insuportabilele bufeuri.De cele mai multe ori, putem recunoaste o peruca de calitate proasta dupa volumul exagerat, de prost gust al parului. Nimic mai gresit decat sa alegi pentru o situatie medicala o peruca de fashion, artistica. Daca in chimioterapie avem nevoie de peruci cat mai usor de purtat, discrete, cand apelam la o peruca tip fashion ne propunem sa impresionam, sa fim observate, prezenta noastra sa fie cat mai marcanta. Important este sa nu confundam situatiile si sa nu facem alegeri gresite.

Daca  pentru parul nostru ne dorim sa fie cat mai bogat, nu acelasi lucru trebuie sa ne dorim de la o peruca.

Din contra!

Perucile cu densitate mare (mai mare de 100%) arata artificial, avand mult mai mult par decat media noastra europeana, sunt mai grele, risca sa alunece si sunt foarte calduroase. Compania germana de peruci Ellen Wille a demarat de mult acest process de selectie a perucilor rafinate si cu clasa, incercand sa dezvolte o linie cu densitate mica care sa reproduca densitatea naturala a femeilor caucaziene (rasa alba), cautand sa se apropie cat mai mult de idealul de peruca: peruca nedetectabila cu densitate mica, rezistenta și eleganta.

Lui Ellen Wille i-a fost decernat Premiul pentru cea mai buna colectie de peruci la Salonul international de la Paris pentru Colectia de peruci din par sintetic de lux Hairsociety – cu care a revolutionat industria de gen din toata lumea. Colectia de peruci de lux sau perucile monofilament corespund celor mai exigente standard dar si produsele de serie sunt extrem de calitative, ele sunt mult mai subtiri si mult mai usoare decat ceea ce exista similar in magazine. Ca sa va faceti o imagine mai clara, va dam doar cateva exemple: Peruca par sintetic scurt model Air face parte din Colectia Hairsociety premiata la Concusul International de la Paris pentru cea mai buna colectie de peruci. Peruca are o greutate de numai 40 gr.!!!! Uiti practic ca porti o peruca. Peruca bob de lux sintetic Tempo are 85 g, peruca par lung natural Obsession 158 gr.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro