Sutienele medicale sunt sutiene „fara sarme”?

Sutiene medicale sunt sutiene fără balene (sârmă) sau armatură?

Nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să purtați un sutien cu balene după operațiala nivelul sanilor sub conditia ca acesta sa fie bine croit si sa corespunda exact masurilor tale.

Un sutien doar o marime mai mic decat trebuie, va determina ca arcada balenei sa intepe usor , in mod repetat, fie proteza de silicon, fie (si mai rau) sanul tau natural, generand un disconfort si chiar inflamatii.

Acest lucru nu este de dorit. Este chiar contraindicat.

De acum, mai mult decat inainte, indiferent de varsta, prioritatea ta va fi sanatatea ta, a sanilor tai, confortul trupului si al sufletului.

Nu orice san arata bine fara un sutien care corectueaza postura. Uun san mare, greu va fi mai bine sustinut de catre un sutien cu armatura (WB – wirebra) si decolteul va fi mai bine pus in valoare.

Nu orice sutien arata bine fara sistemul intarit care sustine ca un pod, ca un arc intreaga structura. Pentru a prelua functiile armaturii, fara a pierde din vedere situatia medicala a clientelor noastre, un sutien fara armatura va fi croit diferit. Peste 10-20 piese vor fi cusute una de alta pentru a reface o structura solida dar delicata cu pielea dvs.

Gama Amoena include atât modele  cu balene, cât și fără balene.

Sunt sutienele armate dăunătoare dacă port o proteză de sân?
În principiu, poți purta și un sutien cu balene după o intervenție chirurgicală la sân – dar acest lucru se aplică numai dacă porți o proteză de sân din silicon simetrică. Aceasta poate fi forma pe care ai ales-o sau ti se potriveste daca nu au fost extirpati multi ganglioni de sub axila sau daca profilul la subrat nu este multmodificat.

Sutienele cu sârmă sunt mai puțin potrivite pentru proteze asimetrice. Volumul și lungimea coditelor de sub braț sunt decisive aici. Cel mai bine este să primiți sfaturi de la un specialist Amoena.

Dacă purtați un sutien cu sârmă, sârmă ar trebui să vă înconjoare pieptul fără a fi prea strâns. Sutienele cu armare necorespunzătoare sunt problematice, deoarece armăturile apasă apoi pe sistemul limfatic.

Balenele noastre sunt confortabile si flexibile si sunt special concepute pentru a urmări curbura sânului, oferind un sprijin blând, fără a pune presiune pe sân, proteza sau zona inflamata.

Balenele oferă stabilitate suplimentară și reduc tensiunea pe umăr, oferind o ținută mai eleganta pentru un sân mai mare daca le purtam la ocazii sau când ne dorim un sutien ceva mai decoltat.

Sutienele cu buzunar de la Amoena nu sunt concepute doar pentru a fi frumoase, dar sunt, de asemenea, proiectate cu caracteristici specifice pentru a vă asigura confortul și încrederea – detalii precum balenele (sarmele de sub cupe) și țesăturile racoraose care va mentin in forma pe tot parcursul zilei.
Istoria noastră de 40 de ani de lucru cu femei si pentru femei ne face experți în proiectarea sutienelor după intervenția chirurgicală a sânilor și proiectăm produsele doar avand in vedere toate aceste aspecte. Bretele confortabile, reglabile pentru a vă ușura presiunea pe umeri, buzunare pentru a vă ține proteza de san fix, în siguranță, cupe care sunt tăiate pentru a urma forma pieptului, subtiri sau mai late pentru a oferi un pic de sprijin suplimentar și alte detalii tehnice pe care nu le veți observa , dar le vei aprecia.

Nu este suficient sa adaptati un sutien vechi. Sunt multe detalii care fac diferenta intre un sutien medical si unul obisnuit.

Multe dintre sutienele noastre sunt senzuale, sexy dar nu orice sutien senzual este si unul medical.

Retineti: Nu balenele sunt de evitat, desi e drept, pe termen lung, un sutien comod, fara balene este recomandabil.

Cel mai important este sa aveti un sutien corect ales, fara push-up, cu cupe adaptate corect masurilor tale, care nu lasa urme pe piele, care se sustine greutatea protezei si a sanului.

 

 

 

 

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro