Ce sunt sutienele medicale?

La aproximativ șase până la opt săptămâni după intervenția chirurgicală, când inciziile dvs. ar trebui să fie vindecate si v-ați recăpătat mobilitatea brațelor suficient pentru a va putea îmbracă, doctorul curant o sa confirme ca sunteți pregătită pentru o proteza externă de sân din silicon.

Acum este momentul sa alegeți un sutien medical cu buzunare și proteza externa de sân din silicon, marca Amoena.

Aceste sutiene medicale împreuna cu proteza corecta vă sporesc încrederea, vă corectează postura și vă asigură că proteza nu alunecă sau nu se mișcă.

Nu sunt  DOAR niște sutiene cu buzunar!!!

Nu este suficient sa coși niște buzunare pe sutienul tău vechi; sutienele noastre sunt concepute din start sa susțină protezele Amoena fără a te incomoda.

Sutienele cu buzunar special sunt proiectate special pentru a se potrivi cu protezele de sân Amoena.

Înțelegem, purtați sutien de mult timp – de ce acum, când purtați o proteza de sân, aveți nevoie de aceste sutiene speciale?

Nu puteți doar să coaseți un buzunar în sutienul preferat?

Nu este chiar atât de simplu – lasă-ne sa iți arătăm de ce.

ȘTIAȚI CĂ:

2 din 3 femei poartă un sutien de mărime greșită? Și aproape o treime aleg să cumpere un sutien pentru că le place modelul chiar daca nu se simt confortabil?

„Se mai lasă”, „Poate mai slăbesc”, „E la reducere” sunt argumente false care primează in detrimentul unei alegeri sănătoase si practice. Perceput ca o piesa dintr-un ritual de seducție, femeile aleg sa sufere, sacrificând starea de bine in favoarea frumuseții.

Mărimea sânilor este direct influențată de greutate corporală, ciclu menstrual, sport, sarcină și vârstă și odată cu aceste fluctuații ar trebui sa schimbam si sutienul.

Mai mult decât atât, femeile care au trecut prin mastectomie nu se simt in largul lor pentru a proba si alege corect un nou sutien si poartă de multe ori sutiene vechi adaptate si proteze donate care nu corespund măsurilor si necesitaților lor.

Chiar daca acum sunteți mai preocupata de proteza si sânul lipsa, nu trebuie sa pierdeți din vedere sub nici o forma sânul natural care trebuie sa se bucure de maximum de confort, fără sa fie încorsetat într-o cupa prea mica, strangulat într-un push-up sau împuns de o balenă metalică tare.

1.Forma cupei noastre de sutien se potrivește mai bine protezei de  sân, indiferent de forma aleasa.

Majoritatea sutienelor fără buzunar nu iau în considerare forma protezei. Ele nu asigură maximum de discreție si colturile protezei pot sa iasă din cupa sau sa nu încapă deloc in cupa prea mica si atunci sa riscați sa scape.

Forma cupei noastre poate ajuta, de asemenea, să ascundă cicatricile și suturile de operație mai bune decât majoritatea sutienelor.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate sutienele din gama noastră au buzunare discrete bilaterale. Acestea vor menține pe poziție proteza de  sân.

Sutienele Amoena pot fi purtate de orice femeie, operata sau nu. Ele sunt sutiene extrem de comode din materiale de calitate, într-o gama variata de modele feminine si delicate, ideale pentru orice femeie pentru care sănătatea si confortul sunt importante.

Materialele tip dantela care sunt aplicate pe cupa sunt întotdeauna dublate deci nu exista riscul sa fie transparente si sa se vadă proteza.

Tivul elastic conferă un plus de securitate si se mulează fără a incomoda.

  • Reducând distanța dintre cele două bretele, sutienul Amoena oferă un suport mai bun decât, de exemplu, un sutien în stil balconette care este mult mai decoltat si răscroit.
  • Bretelutele confortabile susțin proteza, fără a pune nicio presiune pe umeri. Unele modele Amoena au bretele late, unele chiar căptușite pentru un plus de confort. Nu uitați să vă reglați in mod regulat bretelele individual. Atenție: Breteluțele nu trebuie sa fie aranjate pe principiul simetriei, sa fie la fel etc. Ci trebuie sa respectați profilul anatomic al clientei, sânii sa fie aliniați indiferent de cat de mult sau puțin e trasa breteluța. Breteluțele nu trebuie sa intre in carne, sa se afunde in piele si sa lase urme. Se fixează ferm dar comod.
  • Multe dintre cliente ignora funcționalitatea acestor sutiene medicale si aleg modelul in funcție de decorațiunile de pe cupe sau danteluțe. Baza sutienului, adesea trecută cu vederea este cea mai importantă. Sutienul Amoena acoperă întreaga proteza, susține mai bine greutatea sânului si protezei fără a se deforma și ascunde cicatricile sau arsurile de la radiații. Întreaga greutate a sânului si protezei este susținută de bază și mai puțin de bretele. pentru a nu presa si întrerupe circuitul limfatic profund afectat de operație si extirparea ganglionilor.
  • Banda sutienului asigura suportul și stabilitatea sutienului, asigurându-se că proteza rămâne fixă. Nu uitați, este baza sutienului care ar trebui să facă cea mai mare parte a muncii si sa susțină cupele, nu bretelele.

Vă sugerăm sa închideți sutienul la primul cârlig, pe cea mai relaxata poziție pentru a vă oferi spațiu de ajustare ulterior, când sutienul se mai lasă.

  • În funcție de mărimea cupei, numărul cârligelor din sistemul de prindere variază, pentru o conexiune fermă și cel mai bun suport în spate – și, oferă un suport căptușit moale și comod pentru pielea ta.
  • Banda laterală de sub braț e mai lată, pentru a ajuta la acoperirea cicatricilor chirurgicale sau arsurilor.
  • Materialele din care sunt confecționate sutienele respectă standardele de calitate impuse de legislația dispozitivelor medicale. Există produse cu conținut mare de bumbac dar și din fibre sintetice prietenoase cu pielea, suficient de rezistente pentru a se comporta bine in timp dar care asigură ventilația, elimină ușor si repede transpirația, etc.

 

 

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro