Peruci medicale

Peruca tul frontal transparent

Aceasta denumire, desi improprie, este des uzitata din motive exclusiv comerciale.

Nu este de neglijat aspectul conform caruia targetul vanzatorilor de peruci este constituit in special de bolnavii de cancer sau leucemie, toti cei care si-au pierdut parul in urma unui tratament chimio. Pacientii cu cancer care trec prin experienta chimioterapiei, se confrunta cu efectele secundare ale acesteia. Pe langa durere, greata si oboseala, mai ales pentru femei, pierderea parului este unul din disconforturile majore create si este resimtita ca pierderea poate a ultimului atribut al feminitatii.

Pierderea parului este o trauma mai degraba psihica a carei remediere alina tonusul suferind al unei femei bolnave de cancer.

Tocmai de pe urma acestor oameni, comerciantii din industria de par alternativ incearca sa profite.

Nu exista peruci medicale pentru ca nu exista peruci care sa te vindece de cancer, leucemie, alopecie, etc.

E drept ca imediat ce ai ales peruca potrivita intr-un model de care esti incantat si care iti sta bine, tonusul tau este cu totul altul. E drept ca odata cu psihicul si starea sanatatii se poate imbunatatii. Aceasta nu face din ea o peruca medicala sau o peruca medicinala.

Pentru o perioada relativ lunga din viata unei femei (cca 1 an) sa fie nevoie sa porti batic, turban sau orice altceva mai putin par, este foarte dificil. Produsele disponibile sub denumirea de „peruci medicale” sunt acele produse care corespund standardelor de calitate impuse de conditia fizica precara a clientului si regimul lor zilnic de purtare.

O peruca medicala este acea peruca extrem de usoara, fiabila in timp, cu o ventilatie foarte buna, din monofilament, care asigura un confort ridicat si care nu creeaza un surplus de stres fizic sau psihic,  o peruca foarte bine tolerata de piele, astfel incat purtata frecvent sau chiar zilnic sa nu scuameze sau sa creeze leziuni.

Pentru persoanele a caror piele a scalpului este foarte sensibila si suporta greu frecarea cu textura perucii exista o captuseala disponibila in magazin asemanatoare unui tul moale (CONFORT LACE) care se coase pe interiorul perucii si reduce sensibil durerea. O alta varianta ar fi folosirea pe sub peruca a unui fileu de bambus moale, placut si matasos.

Sistemele de prindere sa fie sigure, elementele elastice sa fie maleabile si sa existe suficiente rizuri de silicon pentru a preintampina alunecarea.

Toate aceste exigente au devenit standarde de calitate in industria occidentala.

Perucile monofilament din linia europeana Raquel Welch si Ellen Wille sunt produse extrem de performante obtinute in urma unui cercetari si studii elaborate, sunt produse a caror calitate ramane necontestata pana astazi de mai bine de 40 de ani, calitate ce a impus ca brand lider numele Companiei Ellen Wille.

Perucile monofilament sunt produse pe care le putem recomanda calduros celor pentru care timpul este pretios, dar care se ambitioneaza sa traiasca frumos si elegant, chiar si in perioade delicate din viata lor.

 

 

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro