De ce peruca am nevoie daca fac chimio?

De ce peruca am nevoie daca fac chimio?

Daca doctorul tau te-a anuntat ca vei incepe chimio si ca vei avea nevoie de o peruca, cu siguranta ca esti deja online incercand sa cumperi una. Supriza!!! Mii de modele, care mai de care mai extravagante, iefine sau exorbitant de scumpe, naturale sau artificiale, vulgare sau frumoase se afiseaza in fata ta.

Ce alegi?

Ce iti place?!

Ce iti permiti?!

Iata cateva criterii de care sa tii seama cand alegi o peruca pentru o situatie medicala ( e foarte important scopul.) Diferenta intre o peruca normala si una medicala este ca diferenta intre un pantof cu taloneta (ortopedic) si unul normal . Nu se vede din exterior dar se simte!!

  1. Aspect natural: Optați pentru o perucă care arată cât mai natural posibil chiar daca nu e din par natural. Perucile naturale nu arata deloc natural daca nu sunt coafate. Culoarea, textura și stilul perucii ar trebui să se asemene cât mai mult cu aspectul părului natural al tau.
  2. Confort: Asigura-te peruca este confortabilă și ușor de purtat. Este recomandat să căutați peruci fabricate din materiale moi și respirabile, care nu irită scalpul sensibil. Vino direct in magazin si probeaza. Nu comanda online fara sa verifici site-ul inainte. Este posibil ca transportul sa dureze mai mult decat anticipezi si, daca magazinul online nu este din Romania, sa ai probleme si cu returul.Nu uita: ce e in mana nu e minciuna.
  3. Dimensiune și potrivire: Perucile trebuie să se potrivească corect pentru a oferi un aspect natural și pentru a se simți confortabil. Asigurați-vă că alegeți o perucă potrivită mărimii capului persoanei și că poate fi reglată pentru a se potrivi perfect. Multe din perucile online sunt de fashion adica sunt gandite sa fie puse peste parul tau, deci sunt mari. Problema cu perucile mari este ca sunt mai calduroase si exista riscul sa alunece iar fixarea lor presupune adezivi scumpi si multi dintre ei, toxici.  De asemenea pot sa creeze un volum artificial in jurul capului.
  4. Calitatea materialului: Acordați atenție calității materialelor din care este fabricată peruca. Optați pentru peruci de calitate superioară care sunt mult mai rezistente. Acestea vor dura mai mult și vor arăta mai bine în timpul utilizării. In interior poate fi moale si usor de suportat. Peruca de calitate este usoara si aerisita. Evita sa alegi o peruca cu par des!!
  5. Opțiuni de stilizare: Verificați dacă peruca permite stilizarea flexibilă. Este posibil să doriți să o coafați, să o ondulați sau să o îndreptați în funcție de preferințele personale. Asigurați-vă că peruca poate fi stilizată fără a fi afectată negativ.
  6. Ușurința în îngrijire: Luați în considerare nivelul de întreținere necesar pentru perucă. Unele peruci pot necesita mai multă îngrijire decât altele. Perucile naturale sunt greu si scump de aranjat. Dacă preferați o opțiune mai ușor de întreținut, puteți opta pentru peruci sintetice care nu necesită prea multă atenție în comparație cu cele din păr natural.
  7. Incredere: Asigurați-vă că perucă aleasă iti oferă imaginea dorită.
  8. Buget: Stabiliți un buget înainte de a căuta o perucă și căutați opțiuni care se încadrează în acea gamă de preț. Perucile pot varia ca preț în funcție de materialul, calitatea și brandul lor. Evita chilipirurile. O peruca ieftina va trebui sa fie inlocuita mai des.
  9. Consultație și sfaturi profesionale: Dacă aveți îndoieli sau întrebări în legătură cu alegerea perucii potrivite, este recomandat să căutați ajutorul unui specialist în peruci sau al unui consultant de înfrumusețare. Aceștia vă pot oferi sfaturi personalizate și informații suplimentare despre opțiunile disponibile. Cumpara din locul unde poti sa ceri si sa afli toate informatiile legate de produs.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro