De ce este gresit sa iti lipesti peruca

Daca urmati un tratament pentru cancer și v-ați pierdut părul, purtarea unei peruci poate fi o opțiune excelentă pentru a vă ajuta să vă simțiți mai puternica și să vă sporiți încrederea în sine. Alegerea perucii potrivite poate fi o misiune dificila atata timp cat piata este inundata de produse care va promit frumusetea absoluta, nu vreti sa dezbateti problema public si nu aveti cu cine sa va sfatuiti sau cui va confesa.

Traversarea chimioterapiei de unul singur este o cruce pe care cele mai multe dintre femei aleg sa o poarte.

Si atunci, cum? Ce trebuie facut?

Cu siguranta doctorul, odata schema de tratament aleasa, va va indrepta catre un magazin de peruci. Dvs sunteti ingrozita de idee. Ati vazut emisiuni cu personaje caraghioase, purtand peruci vulgare si va urmareste si ideea ca peruca ar putea aluneca de pe cap si secretul dvs ar fi compromis.

Stati linistita! Nu este cazul sa va impacientati.

O peruca de calitate nu aluneca. Aveti la indemana sa accesati  serviciile unor profesionisti care va vor ajuta sa alegeti modelul potrivit nevoilor dvs. De peste 15 ani , Hermax este alaturi de femei ca dvs: speriate, bolnave, singure. Nu va lasam la greu. Alegem impreuna produsul care va vine bine si va este comod.

Perucile de calitate vin manusa, nici prea stramte, nici prea largi. Exista niste bentite cu velcro (arici) la ceafa care pot fi ajustate  special pentru ca pielea ta sa nu fie iritata de cleme de plastic sau metal. Poti sa securizezi peruca cu ajutorul unei benzi dublu adezive atasate de un fileu moale sau chiar sa accesorizezi cu o clema de peruca in plus.

Cu toate acestea, este important să evitați utilizarea lipiciului sau a altor adezivi pentru a atașa peruca pe scalp.
Iată câteva motive pentru care nu va recomandam sa lipiti perucile medicale de scalp:

Iritația pielii: cleiurile și adezivii pot provoca iritații și inflamații ale scalpului, care pot fi inconfortabile și pot duce la complicații suplimentare. Pacienții cu cancer au deja de-a face cu multe, iar ultimul lucru de care au nevoie este un disconfort sau durere suplimentară.

Infecție: Utilizarea adezivilor chimici poate crea un mediu pentru ca bacteriile să prospere, ceea ce poate crește riscul de infecție. Acest lucru este deosebit de important pentru pacienții cu cancer al căror sistem imunitar poate fi deja slăbit de chimioterapie sau alte tratamente.

Deteriorarea perucii: Utilizarea adezivilor  poate deteriora peruca, determinând-o să-și piardă forma sau textura. Acest lucru poate scurta durata de viață a perucii și poate necesita o înlocuire mai frecventă, care poate fi costisitoare și consumatoare de timp. Costurile tratamentului sunt oricum mari. Nu va impovarati bugetul, facand gesturi imprudente. Aceasta nu este o peruca fashion chiar daca va vine perfect. trebuie sa fiti prudenta in folosirea oricaror compusi chimici sau toxici. Perucile de la Ellen Wille sunt calificate ca dispozitiv medical intrucat fibrele, materialele si manopera au fost alese cu atentie pentru tine. Nu lasa la voia intamplarii sanatatea ta! Alege inteligent produse delicate cu pielea si parul tau.

Există multe alte opțiuni disponibile pentru atașarea unei peruci care sunt sigure și eficiente, cum ar fi cleme de perucă, benzi sau benzi elastice. Aceste metode pot ajuta la menținerea în siguranță a perucii, fără a provoca iritații sau deteriorarea scalpului sau a perucii.

Există opțiuni mai sigure și mai eficiente disponibile care vă pot ajuta să vă simțiți confortabil și încrezător, fără a vă pune sănătatea în pericol. Vorbeste cu noi! Suna la 0771207704 si vei afla de ce ai nevoie pentru peruca ta!

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro