Bustiera medicala post-mastectomie

Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul acestei experiente neplacute.

Gasesti la noi atat bustiere medicale ideale pentru saptamana 1-8 dupa interventie cat si sutienele speciale pentru protezele de silicon.

Bustiera medicala, model  fără armatura este unul din cele mai populare modele marca AMoena.

Bustiera medicala este cu inchidere in fata si permite un acces rapid atat pentru controlul medical cat si in rutina zilnica sau igina partiala.

Se imbraca si se dezbraca usor chiar daca ai mobilitatea redusa imediat dupa operatie.

Se recomanda in special in perioada imediat post chirurgicala dar poate fi o solutie fara pretentii, de toata ziua . Cele mai multe dintre clientele noastre aleg sa poarte bustiera medicala in casa, impreuna cu Proteza externa de san din material textil timp Priform care este foarte usoara si este conceputa din fivre hipoalergenice sterile.

Nelipsit din orice garderoba a unei femei care a suferit interventii chirurgicale la nivelul sanului sau care isi propune un stil confortabil si sanatos, sutienul de agrement este iubit de femei, deoarece se potrivește foarte bine și rămâne confortabil. Țesătura ultra-moale din bumbac oferă un confort liniștitor pentru pielea sensibilă, în timp ce elementele de fixare din față sunt ușor de utilizat, chiar și atunci când raza de mișcare este diminuată imediat după operație.

Beneficii cheie
Perfect pentru purtarea post-chirurgicală sau în timpul liber, cu buzunare bilaterale pentru a sustine o proteza usoara
Conținut ridicat de bumbac și buzunare moi din bumbac
Fixare frontală (cârlige și ochiuri tradiționale) pentru o purtare ușoară
Cupele tăiate și cusute asigură suport pe tot parcursul zilei, rămânând confortabil
Pentru cupele marime mare bustiera are un sistem de prindere suplimentar, cu un rand de baba-mos in plus fata de marimile mici, in asa fel incat sa nu existe presiune asupra umerilor.

Pentru a alege cat mai corect atat sutienul cat si bustiera, nu uita sa consulti ghidul de marimi prezentat intr-un articol sepcial dedicat.

Material
90% bumbac, 10% elastan

Sutienele cu buzunar Amoena nu sunt concepute doar pentru a fi frumoase, dar sunt, de asemenea, proiectate cu caracteristici specifice pentru a vă asigura confortul și încrederea – detalii precum balenele de sub cupe realizate din material extrem de comod (acolo unde se doreste prezenta lor ) si materiale racoroase si racoritoare pentru a va mentine in forma pe tot parcursul zilei.

Experienta noastră de 40 de ani in slujba femeilor ne face experți în proiectarea sutienelor potrivite imediat dupa orice intervenție chirurgicală a sânilor (sector sau mastectomie) și proiectăm cele mai frumoase sutiene doar având în vedere confortul si sanatatea dvs. Bretele confortabile, reglabile pentru a vă ușura greutatea de pe umeri, buzunare pentru a vă ține proteza în siguranță, cupe care sunt tăiate pentru a urma forma pieptului, subtiri sau largi pentru a oferi un pic de sprijin suplimentar și alte detalii tehnice pe care nu le veți observa , dar le veti aprecia.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro