Alegerea unei peruci in functie de forma fetei

Când vine vorba de alegerea unei tunsori noi, forma feței tale este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare.

Există și alțe aspecte care ar trebui să stea la baza deciziei tale. Atunci când alegeți un stil sau altul de coafura, luați în considerare și textura părului, personalitatea, stilul de viață și morfologia corpului.

Până la urmă, poți alege cea mai frumoasă coafura, dar daca nu iti sta bine, nu ai rezolvat nimic.

Alege intodeauna numai coafura care ti se potriveste, ignora trendurile in materie de hairstyle.

Indiferent care este forma chipului tau, alegand tunsoarea potrivita o vei incadra perfect, o vei echilibra, scotand in evidenta calitatile si mascand pe cat posibil unele imperfectiuni .

Cheia unei coafuri care flateaza chipul este găsirea uneia care creează iluzia că ai o față ovală. Există frizuri care ajută o față rotundă să pară mai lungă, iar o față prea lungă să pară mai largă, iar un maxilar patrat, usor masculine, să pară mai moale, de exemplu. Există, de asemenea, tunsori de par care fac ca frunțea prea inalta și barbia dubla  sa dispara. Ti-am atras atentia, nu-I asa? Daca esti interesata, gasesti mai jos informatii pretioase adunate intr-un ghidul pentru a găsi cele mai bune tunsori pentru forma feței tale.

Sfaturile de frumusețe despre formele feței sunt concepute în primul rând pentru femeile cu forme faciale puternice, pe care doresc să le indulceasca. În general, este cel mai util pentru femeile cu fata rotunda, pătrata, lunga sau în formă de inimă. Femeile cu fața ovale sau diamant arata bine indiferent de coafura pentru peruca pe care o aleg.

Pentru a identifica ce forma avem, aşază-te în faţa unei oglinzi suficient de mari încât să-ţi vezi tot chipul. Obligatoriu, locul pe care îl alegi trebuie să fie invadat de multă lumină naturală. Prindeti-va parul frumos la spate si faceti-va un selfie cu faţa în prim-plan. Dacă ai breton, este nevoie să-l prinzi . Măsoară cu privirea lungimea feţei tale (de la frunte spre bărbie), lăţimea frunţii, distanţa dintre tâmple şi distanţa de la un obraz la celălalt. Apoi, urmăriți conturul feței și vedeți cu ce formă geometrica seamănă cel mai mult. În mod alternativ, puteți încerca să vă măsurați fața, concentrându-vă pe lățimea frunții, pomeții și linia maxilarului și lungimea feței de la frunte până la bărbie, pentru a găsi proporțiile acesteia. Făcând acest lucru, ar trebui să poți vedea care este forma fetei tale.

Față în formă de inimă e caracterizată printr-o frunte largă, pomeți puternici și o bărbie mică. Incercați să atrageți atenția asupra ochilor și a pomeților alegand o peruca cu breton sau cu volum mare in lateral. Par care prinde volum de sub nivelul urechilor, eventual completat cu un breton lung intr-o parte pentru a balansa fruntea lata. (Peruca model Jade, Grace, Wave Delux, Girl Mono sunt o sugestie pentru tine.

Față ovală prezinta o frunte ușor lată, pomeți înguști și o bărbie conică. Aproape orice model de peruca flatează această fizionomie. Stilistii sunt in unanimitate de acord: doamnelor, sunteti niste norocoase, puteti purta practic orice! Daca textura parului dvs nu permite adoptarea unei coafuri care va place, alegeti cel mai simplu o peruca in modelul dorit si dati-I parului dvs o pauza de la coafat sau vopsit. Ce zici? Am dreptate?!

Aveti fața rotunda daca conturul imaginar obținut seamănă mult cu un cerc, cu pomeții largi, falcă conică și frunte îngustă. Femeile cu fata rotunda au un aspect tanar si sanatos, cu toate acestea, cele mai multe dintre ele, isi doresc ca sa para mai suple sa aiba fata mai lunga. In acest caz avem nevoie de inaltime si lungime. Unele dintre opțiunile mai bune includ tunsori care sunt sub bărbie. O peruca bob lung e ideala. Evitati perucile cu păr lung/mediu ondulat care pot adăuga astfel mai multă lățime zonei obrazului. Va mai propunem si o peruca cu coafura cu par scurt si volum in crestet. Cu siguranta va alungi fata. Perucile Tempo, Elite, French sau Noelle pot fi un raspuns.

Revin asupra bretoanelor. Acestea pot improspata orice coafura.  Mascheaza ridurile de pe frunte, te intineresc cu cativa ani si atrag atentia asupra ochilor. Se potrivesc oricarei fizionomii si reusesc sa te aduca cat mai aproape de forma perfecta – ovala, spre care tindem cu toate. Intrucat un breton reusit este foarte greu de tuns daca parul nostru nu are desimea dorita, puteti alege un breton din colectia noastra de cozi de par si mese. Ce zici de model breton Lemon?

Fata patrata se caracterizeaza prin linia maxilarului puternica si prin pometi proeminenti. O peruca cu par pana la umeri si breton intr-o parte este cel mai indicate pentru dvs intrucat taie colturile fetei si indulceste trasaturile. Model peruca Casino More, Lucky Hi sau Pam Hi Tec ar trebui sa va stea bine.

 

Pentru doamnele cu fata lunga sugeram un volum suplimentar in parti, o peruca cu par wavy, ondulata sau creata e o alegere excelentă. Este o formă care arată fabulous pe o fata lunga. Parul lung drept categoric nu te flateaza. Alege o peruca cu par mai scurt sau cu o peruca cu mult volum. Poti lua in considerare si o peruca cu breton, ele sunt grozave. Perucile Beach Mono, Ocean, Storyville le recomandam calduros pentru voi.

In cazul chipului in forma de diamant avem pomeți proeminenți și mai largi decât bărbia, cu bărbia și fruntea înguste.  Pentru cele dintre noi care au fata in forma de diamant, multe coafuri arata chiar romantic pe o structura osoasa bine conturata, frumoasa fara unghiuri prea ascutite. Putem compensa fruntea mai lata cu o peruca cu par lung in scari care ne atrage privirile de sus in jos. Bretonul fiind si el util taie din dimensiunile fruntii cu totul. Ce zici de modelul Cher?

Speram ca ti-am oferit sugestii utile pentru a afla mai multe atat despre tine cat si despre modelele de peruci care ar trebui sa te avantajeze. Dar nu uita! Frumusetea e in ochiul privitorului. Important este sa iti placa tie sau celor dragi tie, sa te simti libera in miscari. Sa uiti practic ca ai o peruca.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro