Perucile si cancerul

Perucile si cancerul

Desi exista o directiva europeana in sensul asta si chiar si o tara ca Bulgaria a adoptat-o, Romania nu suporta costurile achizitionarii unei peruci pentru femeile care trec prin pierderea parului din cauze strict medicale: chimioterapie sau alopecie.

Producatorii germani nu iau in calcul in politica lor de pret o situatie cu totul izolata cum este a Romaniei.

Pretul mare recomandat nu este facut sa fie suportat de catre consumatorul final, ci este un pret al calitatii. Produsele trebuie sa fie bune, nu ieftine. Produsele sunt calificate ca dispozuitive medicale si exista standarde stricte care trebuie respectate.

Dar practic, in Romania, se ajunge la situatia ca perucile confrom standardelor si calificate ca dispizitive medicale sa fie la preturi prohibitive pentru marea masa. Perucilor nu li se aplica un TVA de 9% ca unei proteze de sold, ci de 19%.

Astfel, foarte multe din femeile bolnave se izoleaza nereusind sa suporte stigmatul societatii.Nu vrei sa citesti mila in ochii oamenilor.

Dureroasa prin ea insasi, chimioterapie te expune unor riscuri colaterale, penibilul si rusinea fiind cateva dintre ele.Multe femei se simt chiar vinovate pentru ca sunt bolnave si familia trebuie sa suporte material acest pret.

Alegerea multora este simpla: aleg produsul la pretul cel mai mic. Dar produsele la pretul cel mai mic chiar nu promit nimic.

In plin centrul unei capitale europene, femei tinere sau nu, intr-un ultim efort de decenta si demnitate, incearca sa-si acopere lipsa podoabei capilare, sub batic, bandane sau sub o peruca ieftina.

Pentru toti cei interesati care isi permit exista acum produse profesionale, special destinate oamenilor in nevoie,  perucile monofilament, perucile manuale, perucile de lux. .

Pentru cei care nu isi permit venim cu o veste buna: exista peruci standrad, pe trese, extrem de frumos prelucrate si finisate, care ofera discretia de care vrei sa te bucuri.

Perucile devin un accesoriu obligatoriu, ajutandu-te sa depasesti discret si elegant aceasta etapa trista din viata tot mai multor femei din Romania.

Perucile Ellen Wille, certificate ca dispozitiv medical, pot fi compensate la nivel mondial,  total sau in parte, ceea ce inseamna ca in fiecare tara, in functie de politica de asigurari adoptata, ajuta cetateanul. Romania nu sustine achizitia unei peruci in nici un fel.

Singura metoda in care puteti face rost de o peruca gratis ar fi sa obtineti un ajutor de la o fundatie. De cele mai multe ori perucile donate sunt deja purtate dar, deh, „Calul de dar nu se cauta de dinti”.

Am initiat demersurile pentru implementarea unui sistem de asigurari favorabil bolnavilor de cancer pentru ca vrem ca aceste peruci sa ajunga la cine are nevoie de ele. Vom initia o petitie online.

Pana atunci, putem sa va asiguram ca din respect pentru dvs, in spatele unui pret corect, se regasesc o munca de echipa, multa inspiratie, tehnologie de ultima ora pusa in slujba unei cauze nobile, materiale nobile. 

Perucile au revenit recent in moda si multe dintre divele show-biz-ului apeleaza la ele pentru un plus de efect. Raman insa zeci de mii de oameni care au nevoie de ele si nu si le permit.

Acestia reprezinta publicul nostru tinta. 

Acesta este profilul consumatorului cu care incercam sa empatizam prin politica noastra de fidelizare.

Speram ca in curand sa intram si noi in randul lumii si sa putem elibera peruci compensate pe reteta .

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro