Peruci din par natural si PRO si CONTRA

Frecvent ne confruntam cu o situatie delicata. Cei mai multi dintre dvs., clientii nostri, cauta peruci din par natural si renunta repede la calitate odata ce afla preturile. Trec dintr-o extrema in alta. Intelegem pozitia celor care nu sunt pregatiti sa investeasca 1000 $ intr-o peruca din par natural, dar nu si gestul de a te multumi cu o peruca ieftina de 10 Euro. Si asta doar pentru ca toata lumea cauta un produs discret dar accesibil.

Ei uita ca pot obtine si/sau mentine printr-o intretinere corespunzatoare cu produse speciale inclusiv aspectul natural al firului de par sintetic. PerucA DIN PAR ARTIFICIAL vine precoafata si vopsita si culoarea nu pierde din intensitate odata cu timpul.

O peruca de calitate are o durata de viata garantata la un ciclu de purtari de 300 zile, cu repaus. Binenteles ca o peruca cu par lung se va degrada pe lungime cu mult inainte. Asemeni firului de par natural, supusa unor frictiuni frevente, ea se ve deteriora – situatie in care recomandam tunderea varfurilor.

O peruca din par natural insa presupune un efort sustinut si atentie, energie, timp si de ce nu, mult mai multi bani.

O peruca din par natural trebuie coafata si asta de fiecare data cand este spalata pentru a nu arata ca prosapat iesiti de sub dus.

O peruca din par natural trebuie vopsita si revopsita in mod curent pentru a nu pierde din intensitate si luciu.

O peruca din par natural absoarbe umiditatea din atmosfera si coafura se lasa.

O peruca din par natural presupune costuri aditionale pretului deja mare pe care l-ai platit, si anume: contravaloare produse intretinere si vopsea par + manopera aferenta de vopsire, coafare si de ce nu, tundere, pentru ca, desi este recomandata in special pentru paerucile din par lung, asemeni parului propriu, se inspica la varfuri in timp.

Noi preferam unui profit bunicel un client fidel.

Astfel incat incercam acest exercitiu de sinceritate cu dvs.

Parul natural e scump dar nu face automat dintr-o peruca un articol de lux care sa justifice un efort financiar sustinut pentru a ti-o procura.

Exista peruci din par natural a caror montura nu respecta nici macar niste standarde minimale de bun gust macar, tot asa cum exista peruci din par sintetic finisate de exceptie si in spiritul respectului pentru conditia speciala a consumatorului si cunoscatorului de peruci. Ceea ce ignora amatorii de peruci este ceea ce este esential: montura.“Devil lives in the details”. Si exact acest detalii sunt cele de care se uita. Montura standard este suficienta pentru satisfacerea unui capriciu, pentru o sedinta foto sau acolo unde nu exista exigente medicale.

Pentru restul: noi avem solutia : gama de peruci realizate integral manual si peruci monofilament.

Acestea sunt perucile care fac diferenta !!!

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
0771 207 704

GANIA HAIR DESIGN – IASI
0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Seciu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro