Peruca partiala Superb par natural pana la umeri

6.799,00 lei

Peruca partiala Superb par natural pana la umeri  este soluția perfectă pentru rărirea părului, căderea părului sau dacă preferați mai mult volum. Acesta este un produs de lux, care are o structură interioară excelentă, care va asigura că parul din mesa se îmbină fără efort cu propriul păr.

Baza perucii partiale măsoară 17x17cm. Această bază acopera total crestetul capului si poate masca astfel daca radacinile nu sunt proaspat retusate, un design strategic care oferă o plenitudine și un volum semnificativ îmbunătățite în întreaga regiune superioară a capului. Este conceput pentru a vă oferi senzatia de par sanatos si robust, creând un aspect vizual de par natural voluminos.

Parul măsoară 38 cm și poate fi purtat pe orice parte. Lungimea parului in fata aproximativ 41 cm, în timp ce ceafa măsoară aproximativ 39 cm.

 

Brand

Ellen Wille

Categorie

Mese de par

Culori HIghPower

champagne, chocolate, darkchocolate, espresso, lightbernstein, nougat, sandyblonde

Lungime par

mediu

Material

par natural

Montura

Monofilament

Regiune de provenienta

remy

Sex

femeiAlege

Descriere

Mesa de păr Superb este realizat din cel mai fin păr uman Remy, asigurând un finisaj rafinat, natural, care emană o calitate înaltă. Având avantajul de a fi făcut din păr uman, aceasta peruca partiala oferă o versatilitate remarcabilă în coafare. Ai libertatea de a-i adapta aspectul. Nu uitați să nu folosiți prea multă căldură pe el, deoarece acest lucru pe termen lung poate deteriora produsul.

Peruca partiala Superb beneficiază de o construcție monofilament. Oriunde veti face carare in par va da impresia că fibra creste din propriul scalp. Marginea bazei a fost acoperită cu material PU la care puteți atașa diverse solutii de fixare pentru un plus de siguranță. De asemenea, suntem încântați că acest stil are o frunte din dantelă/tuln si nu va apărea nicio margine inestetică la linia părului. Acest produs are patru cleme de presiune atașate la bază pentru a vă fixa de părul natural. Perfect pentru a te simți confortabil și în siguranță indiferent de activitate.

Cereti detalii despre culoare daca prezinta radacini inchise. Exista clienti care prefera aspectul natural dar altii prefera un aspect cat mai uniform.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro