Peruca partiala ondulata Stream

1.875,00 lei

Peruca partiala ondulata Stream este confectionata din par sintetic termorezistent de ultima generatie.

Peruca partiala Stream te rasfăța si iti da  libertatea și frumusețea pe care numai un par frumos ondulat pot sa o ofere chipului tau.

Calota de volum Stream se mândrește cu o bază de dimensiuni generoase, măsurând un amplu 17×17 cm. Această bază extinsă oferă „acoperire pe o carare mult rarita sau mascheaza radacinile nevopsite sau firele albe.

Lungime par ceafa măsoară aproximativ 40 cm. Lungime par lateral 44 cm

Peruca partiala este confectionata din fibre sintetice termorezistente. Peruca partiala vine ondulata dar  dar cu designul său prietenos cu căldura, aveți libertatea de a vă coafa, îndrepta sau ondula pentru a se potrivi cu aspectul dorit fără efort. Va recomandăm utilizarea numai a căldurii până la 130 ℃ pentru a ajuta la protejarea fibrei de deteriorarea termică.

Amplificatorul Stream beneficiază de o construcție monofilament. Oriunde vă faceti cararea, va da impresia că parul creste din propriul scalp. Peruca partiala Stream se fixeaza cu ajutorul a patru cleme.  Perfect pentru a te simți confortabil și în siguranță indiferent de activitate.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Brand

Ellen Wille

Categorie

Mese de par

Culori F1

espresso-mixPP, metallicblonde rooted, darkchocolate rooted, chocolate rooted, bernsetin rooted, champagne rooted, nougat mix, pearlblonde rooted, sandyblonde rooted

Lungime par

lung

Material

Fibra termorezistenta

Montura

Monofilament

Sex

femeiAlege

Descriere

O perucă parțială cu păr ondulat este o piesă de păr sintetic termorezistent care acoperă doar o parte a capului, de obicei, partea superioară sau spatele capului. Această perucă este proiectată pentru a se integra natural cu părul tău existent, oferind volum și textură adițională în zona specifică.

Părul ondulat conferă perucii o textură plină de viață și un aspect natural. Ondulațiile pot varia în dimensiune și formă, de la bucle mai mici și strânse la valuri mai mari și lejere. Această varietate adaugă un element de stil și eleganță perucii, oferindu-i un aspect mai dinamic.

Perucile parțiale sunt adesea folosite pentru a acoperi anumite zone ale capului în care părul poate fi mai subțire sau poate exista o problemă specifică a părului. Ele sunt create pentru a se potrivi natural cu propriul tău păr, astfel încât tranziția să fie imperceptibilă. Aceste peruci pot fi fixate în diverse moduri, inclusiv cu cleme, benzi adezive sau atașamente speciale pentru a se asigura că rămân în loc în mod sigur.

În general, perucile parțiale cu păr ondulat oferă posibilitatea de a experimenta cu diferite stiluri fără a necesita o schimbare semnificativă a coafurii naturale. Ele sunt o opțiune populară pentru cei care doresc să adauge volum și textură părului lor sau să ascundă anumite imperfecțiuni ale părului.

 

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro