Peruca naturala cu par lung Cascade

12.643,00 lei

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, hotchocolate mix, chocolate mix, bernstein mix, champagne rooted, mocca rooted, sandyblonde rooted

Montura

Monofilament + 100% Manual

Material

par natural

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

lung

Regiune de provenienta

remyAlege

Descriere

Aceasta peruca cu par lung, natural 100%, remy de origine indiana, este cea mai buna solutie daca iti doresti sa ai un par spectaculos, lung si matasos fara ca cineva sa realizeze ca este vorba de o peruca.

• Părul uman oferă aspectul și senzația cea mai naturală. Este remarcabil de moale, cu o strălucire și mișcare care nu este ușor de duplicat la părul sintetic. De asemenea, este extrem de versatil. Părul uman poate fi tăiat și coafat pentru a se potrivi gusturilor tale personale. Și deși poate fi o alegere mai scumpă, cu îngrijirea corespunzătoare, este, de asemenea, mai rezistent in timp.

În general, există patru tipuri de păr uman de bază utilizate la peruci: chinez, indonezian, indian și european / caucazian.
Majoritatea perucilor sunt confecționate din păr asiatic.

Părul chinezesc are un denier mai gros (unitate de finețe), ceea ce duce la faptul că părul este extrem de drept. Fiind eminamente drept, se opune la ondulare și, prin urmare, poate fi mai greu de coafat.

Părul indonezian se găsește într-o ofertă mai mare și este mai puțin costisitor – poate fi adesea găsit în perucile de stil etnic cum sunt perucile afro, destinate populatiei de culoare.

Părul indian este ceva  mai subțire, aproape de cel al părului european, dar cu o textură puțin mai mare.

Părul european este cel mai căutat pentru denierul său fin, dar datorită ofertei sale tot mai limitate pe piață, este mai scump.

Părul uman este de departe alegerea superioară dacă calitatea este singura considerație. Totuși, originea părului nu este singurul factor.
Tehnica de prelucrare este direct legată de rezistența și calitatea produsului final.

Părul uman Remy este considerat o opțiune premium. Foliculii de păr se mențin în aceeași direcție atunci când se colectează și se confecționează peruca sau piesa de păr. Cu cuticulele care aleargă în aceeași direcție, încurcarea este mult redusă, iar părul pare și se simte mai mătăsos. Ferește-de de peruci contrafacute si site-uri cu poze cu artisti.

Tine minte: Ieftin nu rezista, gratis nu exista!

Densitatea acestei peruci o recomanda ca dispozitiv medical intrucat desi lung si des, parul este inserat pe o baza moale, fara cusaturi inutile, oferind un aspect extrem de realist. Peruca este bine ventilata, parul este moale, fruntea este discreta. Citeste mai mult despre perucile remy si perucile de lux.

Baza este confectionata integral manual si garanteaza confort indiferent de anotimp. Este delicata si usoara ca un fulg dar suficient de robusta pentru a sustine o cascada de par. Aceasta montura este ca a doua piele, peruca vine mulata.

Parul este dispus fir cu fir si se misca natural.

 

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro