Peruca par scurt sintetic nedetectabil Tab, Ellen Wille

989,00 lei

Clasic is fantastik! Pentru o prima impresie buna! Daca nu vrei sa risti nimic si vrei o coafura clasica, corecta, realizata impecabil, cumpara peruca par scurt Tab. Avem zece culori sa te convingem ca ai facut cea mai buna alegere

Respectati instructiunile de ingrijire pentru perucile de par sintetic pentru a va bucura cat mai mult de peruca aceasta frumoasa.

Culori F1

espresso mix, chocolate mix, bernstein mix, champagne rooted, hotaubergine mix, hotchilli mix, mocca rooted, sand rooted, sandyblonde rooted, safranred rooted, silver mix, salt/pepper rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurtAlege

Descriere

Daca ai hotarat peste noapte ca parul lung este plictsitor, obositor, whatever, si parca ai incerca o schimbare dramatica, ceva scurt, ia in calcul forma fetei pentru a aprecia daca faci sau nu o miscare inteligenta. Sunt multe mituri despre parul scurt (ca e prea masculin, ca nu se potriveste unei tinute elegante etc) dar e suficient sa te uiti in jur sa iti dai seama ca sunt false. Persoanele cu fata rotunda sau ovala sunt mai norocoase si pot experimenta mai multe stiluri, nefiind valabile „restrictiile” impuse de maxilarul sau barbia ascutita. Cu un par mai scurt, fiecare trasatura va iesi mai repede in evidenta.
Daca te decizi sa renunti la parul lung si crezi ca vei regreta automat pasul facut, gandeste-te ca nu este unul ireversibil. Parul va creste, e drept , nu tocmai repede, ai cel putin 20 luni pana va ajunge la nivelul umerilor sau….. sau, si mai simplu, e sa iti achizitionezi o peruca. O peruca scurta, practica, intr-o culoare frumoasa (ce zici de cea din poza?!) poate fi o solutie pentru a gasi ragaz intre vopsituri repetate, pentru a face tranzitia intre coafuri, pentru a traversa elegant si discret chimioterapia. Perucile cu par scurt se intretin cel mai bine, indiferent de sezon. Parul scurt te elibereaza de griji, vei gasi mult mai mult timp sa te simti bine. Parul scurt iti da libertate de miscare, asemeni unui pantof fara toc, vei gasi puterea sa topai, sa dansezi, sa te bucuri din nimic.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Peruca manuala cu par scurt Risk Comfort

   Peruca manuala cu par scurt Risk Comfort

   1.499,00 lei Alege o culoare
  • Peruca de lux nedetectabila Cara 100 Deluxe

   Peruca de lux nedetectabila Cara 100 Deluxe

   2.215,00 lei Alege o culoare
  • Peruca sintetica par scurt monofilament Carol Mono

   Peruca sintetica par scurt monofilament Carol Mono

   1.769,00 lei

   Stoc epuizat

   Alege o culoare

  Găsește-ne

  Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
  tel: 0771 207704

  Distribuitor BUCURESTI Fundeni
  (PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
  Șoseaua Fundeni 147A,
  tel:  0771 207704

  Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
  Bulevardul 21 Decembrie 1989,
  tel: 0771 207 704

  Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
  Bulevardul Muncii, nr. 96,
  tel: 0771 207 704

  Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
  Str.Ion Creanga nr 8,
  tel: 0786222033

  GANIA HAIR DESIGN – Iasi
  Lascar Catargi, nr. 42,
  tel: 0799 263 734

  MONO HERMAX SRL

  J40/1415/2009, RO 25059623
  Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
  Et. 1, Ap. 2, Sect.1
  Email: mono@hermax.ro