Peruca din par sintetic lung pentru femei, mono part, tul frontal, Arrow

1.439,00 lei

Lasa-te inspirata de primavara si alege pentru tine o peruca cu par lung, spectaculoasa, usoara, cu par matasos. Viata noastra este in continua schimbare si nevoile noastre se schimba odata cu ea. E firesc sa cresti. Alege o peruca de colectie si uita de artificiile ieftine. Invata sa te raspecti!

Un par atat de lung cu efect usor ondulat se intretine mai usor respectand instructiunile de ingrijire a perucii puse la dispozitie.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso rooted, chocolate rooted, lightbernstein rooted, caramel lighted, champagne rooted, cinnamon mix, mocca rooted, sandmulti rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

lungAlege

Descriere

“Parul este precum o coroana pe care nu o dai jos niciodata.”
Un studiu desfasurat de Pantene arata ca 74% dintre barbatii intervievati au declarat ca parul este unul dintre primele lucruri pe care le observa la o femeie, iar 44% au declarat ca parul este primul detaliu care le atrage atentia. Parul s-a situat inaintea hainelor (26%), a picioarelor (25%) sau a machiajului (4%).Mai mult, cea mai mare parte dintre barbati au declarat ca sunt mai atrasi de o femeie cu parul lung si frumos decat una cu o fusta foarte scurta.
Parul lung a fost asociat din totdeauna cu frumusetea feminina la superlativ. Femeile cu par lung au fost imortalizate in opera de arta ca mame, iubite sau fiice. Parul lung este foarte ofertant, el putand sa fie coafat, aranjat in functie de dispozitie sau ocazie. Peruca cu par lung este atuul femeilor care nu au dar vor par lung. Categoric, este un capriciu. Nimic din pretul platit nu poate proteja aceasta podoaba capilara de imprudentele, manevrele sau gafele stilistice pe care chiar noi le facem. Trebuie sa avem asteptari realiste. Trebuie sa fim constiente ca daca e greu sa ai un par lung si frumos, e si mai greu sa ai o peruca cu lung si frumos. Cel putin – aceeasi peruca. Trebuie sa ne asumam ca necesita timp, energie si bani. Trebuie sa ne asumam ca e nevoie de grija si atentie; asemeni oricarui accesoriu, o peruca se comporta in timp asemeni unui pantof de lac sau un dres de matase. Adica se poate strica USOR, mai usor si mai repede decat o peruca cu par mediu, mult mai usor si mult mai repede decat o peruca cu par scurt. Dar, daca tineti cont de toate aceste aspect, daca o ingrijiti ca pe propriul dvs par, va merita. Nu veti regreta nici o secunda. Veti fi fabuloasa, minunata, seducatoare, toate la un loc. IREZISTIBILA!

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro