Peruca femei bob scurt Young Mono

1.537,00 lei

Peruca femei bob scurt „Young Mono”: Eleganța Reinventată într-o Peruca Medicală

În lumea strălucitoare a modei și a frumuseții, unde fiecare detaliu contează, vine o revelație care redefinește eleganța: peruca „Young Mono”. O capodoperă a designului german, această peruca este o combinație perfectă de stil, confort și naturalitate, concepută pentru a îmbunătăți și a însufleți garderoba oricărei femei care se confruntă cu provocări medicale.

„Young Mono” nu este doar o peruca; este un simbol al rezilienței și al frumuseții autentice. Cu o lungime medie-scurtă și fără breton, acest model aduce un suflu nou în lumea perucilor medicale, oferind o alternativă elegantă și sofisticată pentru cei în căutarea unui look discret, dar impresionant. Tulul frontal și monofilamentul parțial asigură nu doar o potrivire perfectă și confortabilă, ci și o versatilitate neegalată în styling, permițând fiecărei femei să se exprime liber și să se simtă încrezătoare în propria piele.

Concepută de experți germani în frumusețe și tehnologie, „Young Mono” este o declarație de stil și inovație. Fibra de înaltă calitate folosită în realizarea acestei peruci imită cu măiestrie textura și aspectul părului natural, garantând un look autentic care te va face să te simți și mai specială. Mai mult, acest model este ideal pentru utilizarea zilnică, oferind o soluție practică și stilată pentru orice ocazie.

Adoptă „Young Mono” și lasă-te cucerită de eleganța și confortul pe care le oferă. Fie că ești în căutarea unei schimbări de look sau ai nevoie de o soluție medicală care să-ți accentueze frumusețea naturală, „Young Mono” este alegerea ideală. Este momentul să spui adio compromisurilor și să întâmpini fiecare zi cu încredere și stil.

Descoperă „Young Mono”, unde inovația germană întâlnește frumusețea fără efort. Pune-te pe primul loc și alege o peruca medicală care nu doar că arată fabulos, dar te și face să te simți absolut extraordinar. Îmbrățișează-ți unicitatea și lasă „Young Mono” să fie secretul tău pentru un look proaspăt și plin de viață. Este timpul să strălucești cu „Young Mono” – eleganța reinventată

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, lightbernstein rooted, champagne rooted, hotchilli mix, lighthoney rooted, mocca mix, sand mix

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femeiAlege

Descriere

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro