Peruca pana la umeri cu breton Sue Mono

1.699,00 lei

O tunsoare bob, o atitudine french, o imagine impecabila. Peruca bob este deja o alegere sigura, clasica. Calitatea o recomanda

Tehnologia avansată de fabricație a perucii garantează nu doar un look autentic, ci și un nivel superior de confort. Capul perucii este proiectat pentru a se potrivi perfect și pentru a permite scalpului să respire, eliminând astfel disconfortul și mâncărimea, frecvente în cazul altor peruci sintetice de pe piață.

Peruca noastră bob cu breton este mai mult decât un simplu accesoriu; este o declarație de stil și încredere. Indiferent dacă îți dorești să îți reînnoiești imaginea sau să experimentezi cu un nou look, peruca noastră îți oferă libertatea de a te exprima, menținându-ți în același timp părul sănătos și neafectat de schimbările frecvente.

Alege să strălucești cu peruca bob cu breton din păr drept sintetic de calitate premium! Este momentul să îți împlinești dorința de a avea un look impecabil, fără eforturi suplimentare. Redefinește-te și fii mereu în pas cu moda, alegând calitatea și stilul care te reprezintă.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, champagne mix, auburn mix, lightchampagne rooted, sand mix, snow mix, smoke mix

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

mediuAlege

Descriere

O tunsoare bob, o atitudine french, o imagine impecabila. Peruca bob este deja o alegere sigura, clasica. Calitatea o recomanda

Descoperă noua noastră peruca bob cu breton, realizată din păr drept sintetic de calitate premium, ce redefinește standardele de eleganță și confort. Perfect adaptată pentru a oferi un look modern și sofisticat, această peruca este soluția ideală pentru oricine își dorește să adauge un strop de rafinament și stil vieții sale cotidiene.

Concepută cu atenție la detalii, peruca noastră bob cu breton impresionează printr-un design clasic, reînnoit, care îmbrățișează frumusețea și simplitatea. Fibrele sintetice de înaltă calitate imită la perfecție textura și aspectul părului natural, asigurând o experiență de purtare plăcută, fără compromisuri la capitolul aspect.

Bretonul drept adaugă o notă de mister și sofisticare, conturând fața într-un mod elegant și oferind un cadru armonios pentru orice tip de fizionomie. Această caracteristică face peruca noastră bob cu breton o alegere versatilă, potrivită pentru diverse ocazii, fie că este vorba de o ieșire casual sau un eveniment important.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro