Peruca femei Germania, Sky

1.133,00 lei

Calitate germana la un pret simbolic! Daca esti o personalitate Alfa, amatoare de nou, fii un trend-setter in cercul tau de prieteni. Poarta peruca Sky!

O peruca modernă cu păr scurt, breton lung asimetric și o coafură ciufulită voluminoasă reprezintă o opțiune de stil contemporană și îndrăzneață. Această peruca ar avea părul tăiat scurt în jurul capului, oferind un aspect ușor de întreținut și răcoros, perfect pentru persoanele care caută o schimbare dramatică sau doresc să experimenteze cu aspectul lor fără a se angaja într-o schimbare permanentă a coafurii.

Bretonul lung și asimetric este elementul central al acestei peruci, adăugând un accent de unicitate și modernitate. Acest breton ar putea cădea peste frunte într-un unghi, acoperind o parte a feței mai mult decât cealaltă, și ar putea fi tăiat într-un mod care să creeze o linie neregulată, adăugând un efect vizual interesant și o adâncime suplimentară coafurii.

Coafura ciufulită și voluminoasă adaugă un aer de spontaneitate și dinamism, evidențiind caracterul neconvențional și modern al perucii. Acest aspect poate fi realizat prin tehnici de tăiere și styling care adaugă volum și textură, făcând părul să pară mai plin și mai des. Este ideală pentru cei care doresc să-și exprime individualitatea și să se distingă în mulțime.

În concluzie, această peruca modernă combină elemente de design audacioase și moderne, oferind o opțiune de stil care este atât practică, cât și plină de personalitate. Este o alegere populară pentru evenimente speciale, ca accesoriu de modă sau chiar ca parte a unei schimbări de look cotidiene pentru cei care doresc să-și reînnoiască imaginea fără efortul de întreținere a unei coafuri permanente.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso mix, chocolate mix, tobacco rooted, hotmocca rooted, darksand rooted, champagne rooted, auburn rooted, lighthoney rooted, safranred rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurtAlege

Descriere

Calitate germana la un pret simbolic! Daca esti o personalitate Alfa, amatoare de nou, fii un trend-setter in cercul tau de prieteni. Poarta peruca Sky!

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro