Peruca manuala Love Comfort

1.659,00 lei

Peruca cu par scurt coafura clasica Love Comfort  este o peruca monofilament realizata manual. Este un monofilament moale ca sa fie delicat cu pielea ta. Să nu uiți că părul scurt nu este doar o tunsoare! Este o mișcare strategică pentru a-ți evidenția cele mai bune trăsături. Aceasta îți poate accentua linia maxilarului, îți pune în evidență pomeții uimitori și îți lasă ochii să strălucească mai mult ca niciodată. Nu este doar o tunsoare: este un reflector menit să arate frumusețea ta unică.

Părul tău spune multe despre personalitatea ta, așa că de ce să nu-l faci să spună ceva remarcabil? Poate că urmărești să ai un aer de eleganță, poate că îți dorești o notă de rebeliune sau un amestec din ambele. Există o tunsoare adecvată unui păr scurt, care să reflecte perfect atitudinea ta față de lume. Cu produsele de sty;ling potrivite si putina indemanare faci minuni!

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso rooted, hotchocolate mix, chocolate mix, hazelnut mix, darksand mix, lightchampagne rooted, lighthoney mix, nougat mix, sand mix, sandyblonde rooted, salt/pepper rooted, snow mix, smoke mix

Montura

Monofilament + trese

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurtAlege

Descriere

Peruca Love Comfort cu păr scurt este o adevărată capodoperă în domeniul frumuseții și al inovației, disponibilă într-o varietate de culori vibrante și impresionante. Aceasta nu este doar o simplă peruca; este rezultatul unui proces atent de creație, care promite să ofere purtătorului un aspect cât mai natural și confort de neegalat.

Zona coroanei perucii Love Comfort este realizată din monofilament, o plasă fină, practic invizibilă pe piele, unde fiecare fir de păr este împletit manual cu o măiestrie desăvârșită. Această tehnică de fabricație asigură un aspect extrem de natural, de parcă părul ar crește direct din scalp.

Restul perucii este compus dintr-un capac confecționat din benzi de bumbac fin, pe care părul este cusut artistic, oferind nu doar un aspect estetic plăcut, dar și o adaptare perfectă la forma capului. Această construcție, împreună cu capacitatea sa de a permite o bună circulație a aerului, garantează un nivel superior de confort pe tot parcursul zilei.

În zona coroanei, ușor vizibilă, monofilamentul manual asigură o notă de naturalețe deosebită, permițând purtătorului să se simtă încrezător și confortabil în orice situație. Peruca Love Comfort este mai mult decât un accesoriu de înfrumusețare; este o extensie a personalității tale, oferindu-ți libertatea de a experimenta cu diferite culori și stiluri, fără a compromite confortul sau aspectul natural.

Alege peruca Love Comfort pentru un look revigorant, scurt, care să reflecte stilul tău unic. Disponibilă într-o paletă largă de culori grozave, această peruca este soluția perfectă pentru oricine caută să adauge un plus de strălucire și dinamism aspectului său, beneficiind în același timp de tehnologia de ultimă oră în materie de confort și naturalețe.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro