Peruca cu par drept, in scari, pana la umeri Limit

1.355,00 lei

Brandul Ellen Wille pune pret in mod special pe calitatea modelelor propuse. Se gandeste la confortul si la frumusetea ta. Tu de ce nu ai face-o?! Peruca par mediu Limit iti va veni bine cu siguranta.

Peruca Ellen Wille Limit: Rafinament și Stil în Fiecare Fibra

Peruca de la Ellen Wille Limit este definiția rafinamentului și a stilului, o capodoperă a coafurii moderne care vă invită să experimentați luxul și confortul la superlativ la un pret moderat. Acest model excepțional, cu o lungime medie și straturi perfect echilibrate, oferă un look sofisticat și în același timp ușor de întreținut, ideal pentru orice femeie care dorește să-și exprime personalitatea prin frumusețea părului ei.

Construită cu o atenție deosebită la detalii, Limit se mândrește cu finisaje de înaltă calitate, precum monofilamentul parțial și tulul frontal, care asigură nu doar un aspect natural, ci și o potrivire confortabilă și sigură. Fibra sintetică de top folosită în crearea acestei peruci imită în mod excepțional textura și mișcarea părului natural, permițând o varietate de stiluri și adaptabilitate la diverse ocazii și preferințe personale.

Modelul de coafură al perucii Ellen Wille Limit este gândit să flateze orice formă a feței, straturile sale subtile adăugând volum și mișcare, în timp ce tulul frontal transparent oferă o tranziție imperceptibilă și o cărare naturală, indiferent de stilul ales. Peruca Limit vă va asigura o apariție impecabilă și un confort de neegalat.

Alegeți Ellen Wille Limit pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament zilnic. Cu această peruca, veți descoperi libertatea de a vă exprima stilul unic, beneficiind în același timp de tehnologie avansată și materiale de calitate superioară care definesc standardele de excelență Ellen Wille. Invitați frumusețea și încrederea în viața dumneavoastră cu Limit, și faceți din fiecare zi o ocazie specială.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso mix, hotchocolate mix, hazelnut mix, hotmocca rooted, lightbernstein rooted, bernstein rooted, caramel rooted, auburn rooted, lightchampagne rooted, nougat rooted, sandmulti rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

mediuAlege

Descriere

Brandul Ellen Wille pune pret in mod special pe calitatea modelelor propuse. Se gandeste la confortul si la frumusetea ta. Tu de ce nu ai face-o?! Peruca par mediu Limit iti va veni bine cu siguranta

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro