Peruca clasica cu par cret, City

931,00 lei

Pentru un stil elegant si sofisticat, alege o peruca cu fruntea libera dar, dupa o anumita varsta, bretonul revine in atentie. Cu acest model de peruca cu par cret poti avea ambele optiuni.

Introduceți în garderoba dumneavoastră de frumusețe un element de rafinament și stil cu perucă noastră creată tip permanent. Această bijuterie de păr a fost proiectată pentru a îmbrățișa feminitatea și eleganța, oferind un look ușor de întreținut și plin de volum.

Cu un aspect ondulat perfect, această perucă adaugă textură și volum atrăgător părului scurt. Fiecare șuviță a fost atent aranjată pentru a crea o coafură cu aspect natural și plină de viață. Rezultatul este un look care emană încredere și stil, perfect pentru doamnele elegante care doresc să atragă priviri admirative.

Părul sintetic de calitate superioară adaugă mătăsos și strălucire, iar perucile crete au avantajul de a menține forma și stilul inițial chiar și după mai multe purtări. Această perucă oferă astfel nu doar frumusețe, ci și durabilitate, fiind potrivită pentru un stil de viață activ și plin de evenimente.

Coafura scurtă și voluminoasă este un statement de eleganță și modernitate, potrivit pentru orice ocazie, de la evenimente formale la întâlniri casual. Bucurați-vă de versatilitatea acestei peruci, care poate fi stilizată în diverse moduri pentru a vă potrivi gusturilor și personalității dumneavoastră.

Transformați-vă look-ul și adăugați o notă de sofisticare coafurii dumneavoastră cu perucă noastră permanentă pentru doamne elegante. Cumpărați acum pentru a experimenta frumusețea și confortul acestei alegeri chic și rafinate.

Culori F1

black, espresso mix, chocolate mix, hazelnut mix, bernstein mix, darksand mix, champagne mix, auburn mix, lightcaramel mix, sand mix, sandmulti mix, salt/pepper mix, snow mix

Montura

trese

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurtAlege

Descriere

Peruca cu par scurt, cret, confectionata din par sintetic de calitate foarte buna.

Peruca are tul frontal transparent si pare foarte naturala.

Pentru un stil elegant si sofisticat, alege o peruca cu fruntea libera dar, dupa o anumita varsta, bretonul revine in atentie.

Cu acest model de peruca cu par cret poti avea ambele optiuni.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro