Peruca par lung termo drept Cher

1.406,00 lei

Bretonul cucereste toate podiumurile internationale. Fii in moda cu aceasta peruca cu par lung si renunta la inhibitii. Fibra rezistenta termic permite schimbari de look. Grozav! O singura peruca, multe optiuni de coafare.

Descoperă Peruca Cher Futura de la Ellen Wille: Stilul Tau Secret pentru un Look Fabulos!

Hey, fashionistas! ???? Vreau să vă povestesc despre ultima mea descoperire în materie de beauty care a devenit un must-have în garderoba mea: peruca Cher Futura de la Ellen Wille. Serios, dacă sunteți în căutarea acelui boost de încredere și vreți să străluciți în fiecare zi, acest model este pur și simplu magic!

Cher Futura nu este doar o simplă peruca; este o promisiune a unui look mereu perfect. Cu un design lung și drept, care flutură grațios până la mijlocul spatelui, și cu acele straturi care îți încadrează fața atât de frumos, te vei simți ca o divă pe covorul roșu, indiferent unde mergi. Și hai să vorbim despre bretonul acela lung și chic – e pur și simplu irezistibil!

Ce m-a cucerit la Cher Futura? Fibra futuristă, dragilor! Acest material inovator nu doar că arată și se simte ca părul natural, dar îți oferă și libertatea de a folosi instrumente termice pentru a-ți personaliza coafura. Da, ai auzit bine! Poți ondula, îndrepta, sau chiar crea bucle lejere pentru acel look boho-chic care este atât de în trend.

Și dacă vă faceți griji despre aspectul natural – Ellen Wille a gândit la tot. Cu Cher Futura, monofilamentul dimn crestet asigură că nimeni nu va ghici că purtați o peruca. Vă va părea că părul crește direct din scalp, oferindu-vă acel look flawless și natural pe care toți îl dorim.

Așadar, dacă vreți să adăugați un strop de glamour vieții voastre fără efortul de a vă coafa zilnic, Cher Futura este răspunsul. Este momentul să vă bucurați de complimente și să vă simțiți încrezătoare în fiecare zi. Trust me, odată ce o încercați, nu veți mai vrea să vă despărțiți de ea. Ellen Wille, you did it again! ????✨

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, lightbernstein rooted, champagne mix, aubergine mix, mocca rooted, sandyblonde rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

lungAlege

Descriere

Bretonul cucereste toate podiumurile internationale. Fii in moda cu aceasta peruca cu par lung si renunta la inhibitii. Fibra rezistenta termic permite schimbari de look. Grozav! O singura peruca, multe optiuni de coafare.

 

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro