Peruca clasica pentru femei, monofilament, Apart Mono

1.841,00 lei

Pentru o femeie a carei frumusete nu are varsta, propunem o peruca distinsa si permanent seducatoare. Aceasta peruca este prevazuta cu un film din matase pentru a recrea cat mai aproape de realitate cresterea parul uman.

Descoperă avantajele unei alegeri inspirate cu peruca model „Apart MONo” monofilament cu tul frontal, perfectă pentru cei care își doresc un look proaspăt, fără efort. Acest produs combină eleganța, confortul și versatilitatea, fiind ideal pentru orice ocazie.

Avantajele tale, pe scurt:

  • Ușurință incredibilă: Peruca „Apart Mono” este gata de purtat imediat ce o scoți din ambalaj, fără a fi necesare ajustări sau stilizări suplimentare.
  • Păstrează forma și stilul: Fabricată din păr sintetic de înaltă calitate, această peruca își menține aspectul original și forma chiar și după curățare, garantând o durabilitate remarcabilă.
  • Culori vibrante și nuanțe delicate: Alege dintr-o gamă largă de culori pline de viață și nuanțe subtile, perfecte pentru a se potrivi oricărui ton de piele și preferințe personale.
  • Preț corect: Beneficiază de un raport calitate-preț excelent, făcând din peruca „Apart mono” o opțiune atrăgătoare pentru cei car enu se multumesc cu putin
  • Întreținere redusă: Spre deosebire de părul natural, perucile sintetice necesită un efort minim de întreținere, economisind timp prețios.

Atenție: Părul sintetic al perucii „Apart” nu suportă căldura excesivă și poate fi afectat de frecare constantă. Pentru a asigura longevitatea și calitatea perucii, este important să urmați instrucțiunile de îngrijire specifice.

Alege peruca „Apart” monofilament cu tul frontal pentru o transformare instantanee și impresionantă, care îmbină fără efort frumusețea naturală cu confortul zilnic. Experimentează libertatea de a-ți schimba look-ul oricând dorești, fără compromisuri.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

chocolate mix, darksand mix, darksnow mix, mocca rooted, darksmoke mix, pearl mix, sand mix, sandmulti mix, sandyblonde mix, salt/pepper mix, snow mix, smoke mix, white mix

Montura

Monofilament + trese

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurtAlege

Descriere

Peruca clasica pentru femei, model confectionat pe monofilament, prevazuta cu tul frontal transparent.

Pentru o femeie a carei frumusete nu are varsta, propunem o peruca distinsa si permanent seducatoare.

Aceasta peruca este prevazuta cu un film din matase pentru a recrea cat mai aproape de realitate cresterea parul uman.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro