ClickCease

Peruca par mediu ondulat Turn

959,00 lei

Aceasta peruca este peruca mea favorita din colectia Changes.

Culori F1

black, darkchocolate rooted, chocolate mix, hotmocca rooted, bernstein rooted, candyblonde rooted, caramel rooted, champagne rooted, darkcherry mix, sandyblonde rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

mediuAlege
Golește

Descriere

Aceasta peruca este peruca mea favorita din colectia Changes. Este o peruca solara, o peruca plina de viata, buclele joaca fericite in jurul fetei. Aceasta coafura inspira “tinerete fara batranete si viata fara de moarte”. Parul in cascada, chiar si daca e de lungime mediu inspre scurt, flateaza fizionomia, te indulceste, te intinereste.Tulul invizibil din dreptul fruntii permite multiple optiuni: poti sa prinzi parul pe spate cu o clema mica si delicata, poti sa il dai dupa ureche sau poti sa il lasi chiar asa, incadrand chipul ca rama unui tablou.
Perucile nedetectabile nu mai sunt o fita de mult, au devenit un standard si ori de cate ori coafura permite, producatorii perucilor de calitate insereaza acest artificiu de maxim efect.
Textura aparte a lui este conceputa in culori foarte apropiate de cele ale scalpului uman si, aproape transparenta fiind, face vizibila linia de crestere a parului creind un efect extrem de natural.
Peruca este o peruca standard, fara foarte multe pretentii dar asigura discretia si confortul necesar oricarui client fara probleme in particular. Tresele sunt comode, materialul din care sunt confectionate este moale si nu incomodeaza daca peruca este aplicata pe scalpul proaspat ras. In perioada de debut a chimioterapiei, cand sunt practic distrusi foliculii de par, se simte o senzatie de sensibilitate crescuta la nivelul scalpului, vecina cu durerea. Aceasta durere va disparea in cateva zile, totul este temporar. Exista persoane care asociaza acest discomfort cu vreo alergie la peruca. Nu este cazul, credeti-ma. In atatia ani de cand lucrez cu ele, am intalnit cazuri strict izolate care sa nu suporte contactul direct cu peruca dar si atunci am avut rezerve. Oricum, exista si pentru acele persoane extrem de sensibile solutii: fie se poarta un fileu de bambus extrem de racoritor si delicat cu pielea pe dedesubtul perucii, fie se aplica PU folie – un produs inovator care consta intr-o folie extrem de subtire care se fixeaza in cateva pucte pe sub peruca pentru a reduce suprafata de contact cu pielea. Toate aceste accesorii sunt disponibile in magazinele noastre sau pot fi comandate la cerere, cu livare in maxim 10 zile.

S-ar putea să-ți placă și…

 • Peruca afro Disco

  Peruca afro Disco

  1.069,00 lei Alege o culoare
 • Peruca tul frontal transparent

  Peruca par mediu ondulat pentru femei Maine Mono

  1.881,00 lei Alege o culoare
 • Peruca Raquel Welch creata

  Peruca pentru femei cu par cret, pana la umeri, Hawaii

  1.507,00 lei Alege o culoare
 • Peruca creata Jamila Plus

  Peruca creata Jamila Plus

  1.149,00 lei Alege o culoare

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
0771 207 704

Farmacia Napofarm Targu Mures

0711960100

Farmacia Napofarm Floresti – Jud.Cluj

0786367132

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca

0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro