Fiber – Twist – tenologie revolutionara

Fiber – Twist – tenologie revolutionara

Experimentati o senzatie cu totul noua si creati si recreati coafuri indraznete chiar si din par sintetic!

Datorita rezistentei lor la caldura, fibrele sintetice tip Fiber – Twist pot fi acum modelate, ondulate, uscate cu foenul, asemeni parului natural. In acelasi timp, este o fibra robusta care nu are cum sa nu te impresioneze prin culorile sale proaspete si extrem de naturale.

Parul alternativ capata noi valente, cunoscute pina acum doar ca atribute exclusive ale parului uman. Disponibil pentru inceput in cateva modele distincte  de peruci cum ar fi Cher, la mesele de volum (toppere din Colectia Top Pices pentru femei), meslee barbatesti sau la perucile PrimePOwer (mix realizat din par natural ssi par sintetic de utima generatie rezistent termic) va propunem aceasta tehnologie cu totul futurista in peruci tip monofilament, precum si peruci simple, cu par ondulat cat si drept, lung, mediu sau scurt.

Parul natural incepe usor sa piarda teren in fata parului sintetic.

Aceste peruci pot fi usor regasite pe site sub denumirea de ” Futura” sau fibra rezistenta termic . Oriunde gasiti aceasta terminatie insotind denumirea unei peruci , inseamna ca aveti in fata un model ce a fost manufacturat prin tehnologia revolutionara Fiber-Twist.

Aceste modele pot fi coafate si ondulate. Atentie insa: la ondularea lor, se iau suvite de par subtiri, se foloseste un ondulator profesioniste si se indeparteaza de pe bucla aranjata doar dupa ce aceasta s-a racit. Practic buclele trebuie s se raceasca pe pozitie. Procedura dureaza un pic mai mult decat in cazul parului natural dar coafura rezista mai mult decat in cazul parului natural. Daca va doriti sa eliminati buclele, este suficient sa spalati peruca, nu e cazul sa va folositi de placa de indreptat parul.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro