De unde știu dacă sutienul meu stă corect?

De unde știu dacă sutienul meu stă corect?

Sutienul tău special se potrivește perfect atunci când te simți bine când nimic nu se increteste si proteza sta ferma pe pozitie.

Vă oferă stabilitate și securitate și vă susține silueta feminină.
Găsirea sutienului potrivit nu este întotdeauna ușoară, deoarece curelele sutienului, puntea, spatele și cupele trebuie să se potrivească bine.

Verificarea noastră a dimensiunii sutienului oferă un indiciu inițial cu privire la faptul că sutienul dvs. stă corect. Cu toate acestea, vă recomandăm să încercați întotdeauna diferite sutiene pentru a afla ce dimensiune și stil sutien se potrivește cel mai bine corpului dumneavoastră. Așadar, luați-vă timp și solicitați sfatul unui partener Amoena.

Daca aveti un san mic, poate v-ar placea sa incercati un model buretat (tip lara).

Daca aveti sanul mare, poate va simtiti mai confortabil cu un sutien minimalizator tip Mona. Bretelutele vor fi mai late, progresiv, odata cu crestea cupei.

Daca vreti un sutien fara pretentii pe care sa il purtati pe sub tricou, poate ar fi mai indicat sa optati pentru un model fara dantela, care s-ar putea vedea neplcut pe sub tesatura subtire a bluzei (Rita).

Daca vreti un sutien elegant , potrivit pentru a fi purtat la o tinuta sexi, exista o intreaga colectie dedicata.

Nu uitati: este greu sa va bazati pe un singur sutien. Acesta ,pentru a se intretine cat mai lunga durata si pentru a putea fi spalat, este necesar sa il schimbati frecvent, sa faceti rocada cu un alt sutien.

Alegeti un model simplu, de baza, eventual crem, daca nu puteti sa va luati mai multe. Sutienele albe se intretin mai greu daca sunt purtate o lunga perioada.

Daca simtiti ca aveti fluctuatii de greutate, cel mai probabil si dimensiunea sanului dvs se va modifica. Reveniti pentru proba si achizitionati alt sutien daca cel vechi nu se mai potriveste. Sanul dvs natural este important sa stea comod in cupa, fara sa fie incomodat de nimic.bretelutele nu treabuie sa stranga, nu treabuie sa ramana urma adanci pe piele.

Acestea nu sunt capricii, este vorba strict de sanatatea dvs.

 

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro