Cum sa-mi intretin peruca?

Cum sa-mi intretin peruca?

Atunci cand nu o folositi, depozitati peruca pe un manechin sau un suport special intr-o camera aerisita pentru a-si mentine forma.

Frecventa spalarilor va depinde de numarul de purtari, mediul ambiental si stilul de viata. In linii mari, va sugeram ca la 10 – 14 zile de purtare sa incercati sa o cosmetizati dvs cu produsele de ingrijire speciale disponibile pe situl nostru sau daca nu sunteti inca in posesia lor, sa va duceti la un salon. Urmati intocmai instructiunile de folosire de pe eticheta produselor de ingrijire sau daca nu, le puteti gasi la noi pe site in sectiunea dedicata accesoriilor. Folositi doar produsele special create pentru parul artificial. Apa trebuie sa fie calduta, sau chiar călaie si nu trebuie sa fie dură. Nu frecati cu prosopul, ci lasati sa se usuce natural pe un suport special, nu fortati procesul de uscare.

Pentru produsele din par uman puteti folosi tot produsele noastre speciale intrucat desi natural, parul a fost supus unui proces agresiv de colorare, intindere sau uscare si, in timp, devine foarte vulnerabil.

Rezervati pentru manopera de spalare cca jumatate de ora si pentru uscare – o noapte intreaga. Nu amanati momentul spalarii pana in preajma unui eveniment important pentru ca atunci se produc micile imprudente.

Umpleti un lighean sau chiuveta cu apa calduta inspre rece. Adaugati un strop de sampon special si introduceti peruca ventilata sau periata in solutia astfel preparata. Lasati-o pentru cateva min, maxim 10, in functie de cat este de murdara. Clatiti intr-un lighean cu apa rece. Nu clatiti sau spalati peruca sub jet.

In utima apa, adaugati un strop de balsam special si lasati peruca timp de 10 minute. Dupa ce o scoateti, nu clatiti, nu frictionati si lasati-o sa se scurga usor, dupa care o asezati pe un stativ sau un prosop uscat.

Nu o periati cat timp este umeda sau uda.

Nu este cazul sa ii aranjati coafura, aceasta isi va reveni la forma dorita dupa ce s-a uscat. Nu precipitati procesul natural de uscare prin folosirea foenului sau caloriferului.

Perierea se face doar cand este uscata, progresiv, descurcandu-se varfurile pe portiuni mici fara a forta din radacina.

Daca apa din zona in care locuiti este dura, lasati apa sa se dedurizeze peste noapte ( asemeni apei pentru flori). Pentru coafurile cu par lung sau ondulat recomandam calduros folosirea intregii game de produse de intretinere. Folositi doar produse special destinate intretinerii parului sintetic. Evitati sa va expuneti la temperaturi ridicate (sauna, solar, cuptor).

 

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro