Calitatea fibrelor sintetice folosite in ziua de azi de catre compania Ellen Wille – companie ale carei produse le importam, le face practic indistinctibile de cele de par uman, cu exceptia unui ochi avizat. Perucile din par sintetic sunt mai usoare, mult mai usor de purtat si de ce sa nu punem punctul pe „i” si mult mai ieftine.

In zona de sintetic, in fiecare an colectia se imbunatateste. Dvs trebuie sa aveti garantia ca in spatele unei achizitii approape spontane tip „online” exista o echipa de profesionisti care au grija sa nu regretati alegerea facuta. In fiecare an, colectia se imbunatateste cu maxim 5 modele, modele la a caror linie si culoare se gandeste un staf intreg timp de un an. Se renunta treptat la modelele mai neinspirate, practic dvs avand in fata un „best of” al unei experiente germane in materia parului sintetic. La perucile din parul uman, este relativ mai simplu. Sunt cateva modele a caror lungime difera (scurt, mediu, lung, foarte lung) , dimensiuni pe care, odata montata peruca, va adresati coafezei si ii cereti sa personalizeze coafura astfel incat sa obtineti un efect cat mai apropiat de look-ul dvs. Trebuie sa tineti cont ca perucile din par uman sunt la baza drepte, in catalog aparand coafate pentru un efect cat mai artistic. Parul uman din care se produc aceste peruci este un par matasos, moale – aspect foarte important in alegerea coafurii. O persoana al carei par natural a fost aspru va obtine cu dificultate imaginea dorita de la o peruca cu par fin.Trebuie sa tineti cont ca perucile din par uman de serie se fac din par asiatic, prin excelenta un par drept astfel incat este greu de crezut ca puteti gasi peruci din par uman crete sau ondulate permanent.

Perucile din par sintetic vin pre-coafate si odata alese in coafura dorita, reusesc sa-si mentina tinuta fara eforturi suplimentare si costuri aditionale. Practic, este nevoie sa folositi produse profesionale de ingrijire si, cu putina indemanare, va veti bucura mult timp de peruca achizitionata. Pentru a avea o peruca pe termen lung este recomandat sa alegeti o peruca sintetica cu par scurt, al carei par pe lungime nu se atinge de spate, nefiind indicat sa suporte frictiuni frecvente. Persoanelor extrem de ocupate sau avand o sanatate precara ( bolnavi cancer, leucemie) le recomandam perucile sintetice deoarece perucile din par natural necesita tot atata timp si atentie precum parul propriu.

Atuul principal al parului natural era, pana recent, faptul ca avea o toleranta termica mare, respectiv putea fi uscat cu feonul, coafat cu ondulatorul. Acum, acest ultim as din maneca a disparut, intrucat Compania Ellen Wille a adus o inovatie in industria de par alternativ prin Fiber -Twist – fibra sintetica de calitate superioara ce permite tratatmente termice.

Perucile din par uman se bucura de libertatea pe care ti-o confera bunul gust si banii. Odata cumparate, ele pot fi coafate, vopsite dupa propriul gust. Ele se intretin cu produse comune parului natural. Asemeni insa parului natural, isi pierd tinuta odata ce sunt expuse umiditatii dintr-o zi ploioasa si necesita o permanenta atentie. Sunt mai durabile in timp si daca nu sunteti adepta schimbarilor frecvente de look sau nu sunteti o victima a modei, o peruca din par natural este ceea ce aveti nevoie. O peruca cu par lung sau foarte lung arata cel mai bine pe un par natural. Cu exceptia tunderii care nu se poate executa decat progresiv, o peruca din par natural de calitate permite schimbari de culoare dramatice intrucat parul se comporta identic celui natural.

Indiferent de situatie, interesati-va daca piesa de care sunteti interesat mai exista in stoc in culoarea aleasa intrucat este posibil ca in decursul timpului sa aveti nevoie de mici reparatii si acestea necesita timp, astfel incat ar fi intelept sa va luati si o peruca de rezerva.

Un ultim argument: Se inregistreaza pasi mari si foarte rapizi in zona perucilor din par sintetic, se obtin efecte de neimaginat acum cativa ani. Trebuie sa luati in calcul ca dupa achizitionarea unei peruci din par uman, chiar daca nu v-ati revenit inca din socul financiar, este posibil sa apara modele din par sintetic mai ieftine si mai spectaculoase, bucurandu-se de niste finisaje care , daca ar fi aplicate perucilor din par uman, le0ar face practic inaccesibile.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro