Hermax
Stoc si comenzi:
0770.195.264, 0212.110.321
Informatii: 0771.207.704
Cocor Et.2, Bucuresti L-S 10-21, D 10-17
Contact via Yahoo! Messenger Contact via e-mail
Coşul meu
Cum cumpăr?
peruci meşe extensii îngrijire & accesorii utile căutare
---

Meşe

BRETON LEMON

Vrei sa incerci, macar pentru o seara in club, sa vezi cum iti sta cu breton!? Nu iti faci curaj sa te tunzi? Noi avem raspunsul! Vino in magazin sa il probezi pentru ca e disponibil pe toate culorile. 170 de lei si e al tau!

NE GASITI IN COCOR, ETAJ 2!

Atentia pentru detaliu si satisfactia pe termen lung a clientului sunt aduse la rang de arta de designerii si tehnicienii germani. Ideea de a imita sau reda parul pierdut este de mult depasita. Mesele sunt cele care sublimeaza prin volum si efecte de culoare coafura aleasa si ii imprima acesteia tinuta dorita. Se poate obtine un look natural sau chiar si cele mai elaborate stiluri. Pentru cele dintre noi care sarbatoresc evenimente de exceptie, uitati de probele lungi la coafor si eliminati factorul "surpriza". Dublu click si puteti avea coafura si nuanta dorita de atata timp!Mesele sunt din par sintetic de ultima generatie.

Atentie: Daca fotografiile de detaliu nu sunt suficient de relevante sau nu cunoasteti inca produsele companiei ELLEN WILLE, cereti sa vi se ataseze detaliile de montura inainte de a confirma comanda.

Produse

— coding and design by Moongate