Turban bambus Flora

249,00 lei

Greutate 0,25 kg
Dimensiuni 10 × 10 × 4 cm


Descriere

Turbane obtinute din fibra de bambus

Calitatea turbanelor noastre justifica pretul intru totul.

Stiati ca turbanele noastre sunt confectionate din fibre naturale sau dintr-un sintetic obtinut printr-o tehnologie de ultima ora pentru a fi cat mai prietenos cu pielea?

Foarte multe dintre turbanele noastre au captuseala sau chiar sunt integral realizate din fibra de bambus, produse dintr-o resursa regenerabila si eco-friendly, oferind  cateva beneficii care le fac net superioare celor din bumbac.

Textura foarte fina ca de matase

Fibra de bambus este in mod natural incredibil de matasoasa deseori comparata cu matasea si casmirul, nefind necesara pentru acest efect aplicarea niciunui tratament chimic. Pentru pielea iritata turbanele din fibra de  bambus ofera confortul binemeritat. Un avantaj major fata de bumbac, chiar si organic daca ar fi, este ca isi pastreaza aceste calitati pe termen indelungat, chiar dupa multiple spalari.

Hipoalergice

Este arhicunoscut faptul ca bambusul este un material hipoalergic capabil sa reziste la mucegai sau alti paraziti. In cultivararea bambusului nu sunt necesare chimicale sau pesticide motiv pentru care textila rezultata nu contine toxine nocive care sa poata afecta pielea. Avand in vedere ca este o fibra realizata dintr-o planta, aceasta nu contine lanolina, care este unul din principalele motive pentru care anumite persoane devin alergice. Alegerea ideala pentru cei cu ten atopic!!

Antibacteriene

Tesaturile din bambus sunt antibacteriene datorita prezentei unui agent  antimicrobian denumit  “bamboo kun” ce se regaseste in mod natural in compozitia plantei. Proprietatile lui antibacteriene si antifungice reduc semnificativ mirosul neplacut pe toata suprafata texturii.

Puterea de absortie

Aceasta caracteristica reprezinta principala calitate a tesaturii. Pe langa faptul ca sunt matasoase si confortabile, acestea sunt si foarte absorbante dand senzatia de mereu uscat. Textila din bambus are capacitatea de a absoarbi apa sau umiditatea cat de trei ori greutatea ei.

Reglarea temperaturii

Tesatura din bambus ofera un confort incredibil, neregasit pana acum la nici o fibra naturala, tinand de cald iarna si oferind racoare vara.

Biodegrababilitatea

Pe masura ce devenim mai constienti de impactul nostreu asupra mediului inconjurator, bambusul devine tot mai popular printre cei ecologisti. Bambusul creste foarte rapid si ne ofera astfel o sursa usor de controlat. Mai mult de atat, necesita doar un sfert din cantitatea de apa de care ar fi avut nevoie bumbacul pentru a obtine aceeasi productie.

Faptul ca nu are daunatori naturali presupune ca pentru cultivarea lui nu sunt folosite deloc sau aproape deloc insecticide si pesticide.

In concluzie, este o fibra sanatoasa, robusta in timp ce ne poate oferi pe termen indelungat un confort binemeritat!

 

 

 

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro