Proteza de san ajustabila Adapt Air de la Amoena

799,00 lei

Proteza de san ajustabila cu pana la 25-40% mai usoara datorita tehnologiei revolutionare. La Proteza de san Adapt Air  poate fi adaptata atat forma cat si marimea conform fizionomiei unice. Respecta conturul personal. Proteza de  silicon de ultima generatie Amoena Adapt Air  este un produs specific oferit de compania Amoena, un producător lider de proteze mamare și produse post-mastectomie. Modelul de proteza Adapt Air  este concepută pentru a oferi o masura personalizată și un confort persoanelor care au suferit o mastectomie sau o intervenție chirurgicală de reconstrucție a sânilor. Iată câteva beneficii potențiale ale protezei de sân Amoena Adapt Air:

Marime personalizabilă: Adapt Air Breast Form are pernute de aer reglabile, permițând purtătorului să personalizeze forma, volumul și fermitatea protezei de sân în funcție de preferințele și nevoile individuale. Această ajustabilitate poate oferi o potrivire mai personalizată și mai confortabilă.

Restaurarea simetriei: Adapt Air Breast Form ajută la restabilirea simetriei zonei pieptului, oferind un aspect echilibrat și îmbunătățind proporțiile generale ale corpului.

Aspect și senzație naturală: Forma de sân este concepută pentru a imita îndeaproape mișcarea și textura naturală a țesutului mamar. Utilizarea de materiale ușoare și tehnici de design inovatoare urmărește să ofere un aspect și o senzație naturală sub îmbrăcăminte.

Confort sporit: Camerele de aer reglabile din Adapt Air Breast Form permit purtătorului să controleze nivelul de catifelare sau fermitate, permițând un confort optim pe tot parcursul zilei. Forma este, de asemenea, proiectată cu materiale respirabile pentru a ajuta la gestionarea temperaturii și umidității.

Compatibilitate versatilă: Forma Adapt Air Breast Form este proiectată pentru a fi compatibilă cu o gamă largă de sutiene și opțiuni de lenjerie intimă, permițând o mai mare versatilitate în alegerile vestimentare.

Este important de reținut că experiențele individuale pot varia și este recomandat să consultați un profesionist din domeniul sănătății pentru a determina dacă Amoena Adapt Air Breast Form este potrivit pentru nevoile dumneavoastră specifice și pentru a vă asigura o utilizare corespunzătoare.

Disponibil pentru precomandăDescriere

Proteza ajustabila ca marime si forma de la Amoena este o solutie inovatoare. Ea respecta profilul unic al fiecarei femei. Usoara si fina, cu temperatura ce se adapteaza usor la temperatura corpului, Amoena ADAPT AIR este ce poate fi mai bun pentru corpul tau sensibil.

Verifica telefonic daca marimea ta este disponibila in stoc.

Tehnologia inovatoare, integrată a camerei de aer permite ajustarea individuală la cerințele dvs. prin simpla adăugare sau eliberare de aer prin utilizarea dispozitivului de pompare inclus – oricând și ușor.
Personalizat confortabil pe fiecare perete al pieptului pentru o potrivire strânsă și un contact perfect cu pielea
Stratul Comfort+ de egalizare a temperaturii, tehnologia Comfort+ oferă confort pe tot parcursul zilei pentru a vă ajuta să vă mențineți temperatura ideală a corpului
Partea din spate structurată pentru ventilație și flexibilitate
Proteza include silicon moale InTouch Light, cu 25% mai ușor decât sânul obișnuit, de aceeași dimensiune
Disponibil în noua formă modernă pentru o formă de cupa naturala.
Include o pompă personală.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro