Peruca par mediu ondulat pentru femei Maine Mono

1.881,00 lei

Ultimul model lansat de Raquel Welch este de departe preferatul meu. Bucle ușoare, coiffe-decoiffe spun francezii, efect wavy. Fibra folosita permite coafarea la cald cu ajutorul unei dispozitiv performant, profesional, la temperaturi nu foarte înalte. Frunte discretă, vedere la cărare, păr in degradeuri ce copiază extrem de bine naturalul, PERUCA ASTA ESTE O PIESĂ. Plus 10 nuanțe in care poate fi comandată. Ce mai, ai 10 motive sa suni!

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate rooted, lightbernstein rooted, lavender rooted, sandmulti rooted, pearlblonde rooted, rosewood rooted, sandyblonde mix, silver mix

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Raquel Welch

Sex

femei

Lungime par

mediuAlege

Descriere

Maine Mono de la  Raquel Welch este un bob cu bucle lejere,  o peruca la moda cu un look stilat, dintr-un par sintetic rezistent termic.

Construcția bazei: monofilament parțial pe cărare+ Lace Front (tul frontal transparent).

Perucile cu monofilament parțial pe cărare sunt pentru persoane care își doresc doar efectul realist al celor tip monofilament integral fără a plăti prețul pentru monofilament integral. Monofilamentul are fibrele de par inserate manual, este dispus doar in zona in care există cărarea si recompune astfel un look cat mai aproape de natural, părul pare ca iese direct din scalp. Diferențele de preț intre perucile standard si cele tip monofilament se justifica pana la ultimul leu!

Tulul frontal transparent (front-lace) este un mic panou din dantelă de-a lungul liniei părului de la frunte atașat la partea din față a perucii. Șuvițele de păr sunt cusute manual in aceasta dantelă transparentă. Perucile cu tul frontal din dantelă sunt ideale și extrem de populare, deoarece dau impresia ca firele de păr cresc chiar din scalp, iar părul se poate da pe spate sau în părți, ceea ce la perucile fără acest tul frontal nu este posibil.

Părul este compus dintr-o  fibră sintetică rezistentă termic, ceea ce înseamnă ca vă puteți aranja peruca după cum doriți, in cazul in care vă doriți o altă coafură.

Mărimea este universala (54cm – 57cm); baza perucii se poate ajusta folosind cele două benzi laterale dintr-un material moale si elastic care se fixează cu ajutorul unor benzi din arici (velcro)

Respectați instrucțiunile de întreținere si spălați-o doar cu produsele speciale pentru peruci, pentru a vă bucura de ea o perioadă cât mai îndelungată

 

Culoarea din prima fotografie: Light Bernstein Rooted. Puteți găsi aceasta peruca in 10 nuanțe diferite.

Comanda acum aceasta peruca Glamour si vei arata instantaneu ca si cum ai fi ieșit dintr-un salon de lux, atrăgând toate privirile.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro