Reduceri!

Peruca sintetica dama cu par scurt, Island Mono, Raquel Welch

1.475,00 lei

Un păr tuns scurt, băiețește este foarte practic si comod mai ales in zilele calde de vara. Iar iarna, o peruca scurta va rezista mult mai bine întrucât nu este expusa electrizării prin frecarea de gulerele înalte sau de fulare. Atunci când comoditatea este pe primul plan, alege sa te joci cu nuanțele in degradeuri sau cu un mix de tonuri opuse si vei obține un par vesel care iți va lumina toata ținuta. O peruca cu par scurt este ideala pentru femeile active, mereu in acțiune.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso rooted, hotchocolate mix, chocolate mix, tobacco lighted, lightbernstein rooted, champagne rooted, mocca rooted, mocca mix, pearlblonde mix, sand rooted, stonegrey rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Raquel Welch

Sex

femei

Lungime par

scurtAlege

Descriere

Island Mono de la Raquel Welch este o perucă scurtă si îndrăzneață! Părul poate fi aranjat fie folosind produse speciale de styling pentru peruci sau doar trecându-ți degetele prin el pentru a îl potrivi stării tale de spirit.

Construcția bazei (structura care susține parul) este din trese in partea laterală si in spate, monofilament parțial pe cărare completat elegant de un tul frontal transparent (Lace Front)

Perucile cu monofilament parțial pe cărare sunt pentru persoane care își doresc doar efectul realist al celor tip monofilament integral fără a plăti prețul pentru monofilament integral. Monofilamentul are fibrele de păr inserate manual și este dispus doar in zona in care există cărarea. Creează iluzia de natural, părul pare ca iese direct din scalp. Diferențele de preț între perucile standard si cele tip monofilament se justifică pana la ultimul leu!

Tulul frontal transparent (front-lace) este un ștraif din dantelă de-a lungul liniei părului de la frunte atașat la partea din față a perucii. Șuvițele de păr sunt cusute manual in aceasta dantelă transparentă. Perucile cu tul frontal din dantelă sunt ideale și extrem de populare, deoarece dau impresia ca firele de păr cresc chiar din scalp, iar părul se poate da pe spate sau în părți, ceea ce la perucile fără acest tul frontal nu este posibil.

Mărimea este universala , baza perucii se poate ajusta folosind cele două benzi laterale dintr-un material moale si elastic care se fixează cu ajutorul unor benzi din arici (velcro)

Respectați instrucțiunile de întreținere si spălați-o doar cu produsele speciale pentru peruci sintetice, pentru a vă bucura de ea o perioadă cât mai îndelungată

Alege acum Island Mono de la Raquel Welch și te vei simți îndrăzneață și încrezătoare!

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro