Peruca bob scurt pentru femei din par sintetic, Cape Mono

1.861,00 lei

Daca nu ai curajul sa te tunzi mai scurt dar vrei o frizura cu care sa mergi la sigur, un aspect ingrijit, cu linii curate care incadreaza fata ca o rama de tablou, peruca bob este o solutie. Feminina si rafinata, coafura bob avantajeaza un profil sobru, elegant. Sandyblonde rooted este culoarea aleasa in fotografie este o paleta larga de nuante. Peruca mono partial, brand de renume,, Bob scurt care este o frizura clasica.

Peruca Raquel Welch bob scurt, cu mono filament pe cărare, este o alegere excelentă pentru cineva care caută o perucă de calitate, cu aspect natural și ușor de purtat. Iată mai multe detalii despre aceasta:

  1. Calitate superioară: Peruca Raquel Welch este cunoscută pentru calitatea sa superioară. Aceasta utilizează materiale de înaltă calitate, cum ar fi fibre sintetice de ultimă generație sau păr natural prelucrat manual, pentru a oferi un aspect și o senzație autentică.
  2. Bob scurt și modern: Peruca are un stil de bob scurt, care este în tendințe și conferă un aspect elegant și sofisticat. Aceasta se oprește în general la nivelul bărbiei sau puțin sub el, creând un contur clar și definindu-ți forma feței.

 

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, tobacco rooted, lightbernstein rooted, champagne rooted, auburn mix, mocca mix, sand rooted, sandyblonde rooted, salt/pepper mix

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Raquel Welch

Sex

femei

Lungime par

mediuAlege

Descriere

Daca nu ai curajul sa te tunzi mai scurt dar vrei o frizura cu care sa mergi la sigur, un aspect ingrijit, cu linii curate care incadreaza fata ca o rama de tablou, peruca bob este o solutie. Feminina si rafinata, coafura bob avantajeaza un profil sobru, elegant. Sandyblonde rooted este culoarea aleasa in fotografie.

 

  1. Culori și nuanțe variate: Peruca este disponibilă într-o gamă largă de culori și nuanțe, astfel încât să poți alege cea care se potrivește cel mai bine cu tonul și stilul tău de piele. Poți opta pentru nuanțe naturale, precum blond, brunet, negru sau roșcat, sau poți experimenta cu culori mai vibrante și îndrăznețe.
  2. Fixare sigură: Peruca este dotată cu diverse metode de fixare, cum ar fi curele ajustabile, cleme sau benzi adezive, pentru a se potrivi perfect pe cap și a rămâne securizată pe parcursul întregii zile.

Peruca Raquel Welch bob scurt, cu mono filament pe cărare, este o alegere de înaltă calitate pentru cineva care dorește o perucă elegantă, confortabilă și cu aspect natural. Cu aceasta, vei putea obține un look impecabil și te vei simți încrezător în aspectul tau

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro