Peruca naturala cu par lung Collect Mono

10.620,00 lei

Peruca lunga Collect din par Natural de înaltă calitate. Peruca are o Estetică realistă. Peruca monofilament partial cu tul frontal transparent.

Elegante și exclusive, modelele de păr uman sunt ideale pentru femeile care acordă o mare importanță naturaleței. Cu căderea sa naturală și strălucirea sănătoasă, părul uman vă oferă o perucă care este uimitor de confortabil de purtat.
Mai multe opțiuni de styling – părul poate fi îndreptat sau ondulat.
Opțiuni personalizate Avertisment: Nu încercați niciodată să decolorati părul uman!

Când aveți grijă de peruca dumneavoastră de păr uman Ellen Wille, vă recomandăm produsele noastre de îngrijire a părului uman, care sunt special adaptate cerințelor perucilor și posturilor de păr uman. Aceste produse vă vor ajuta să păstrați strălucirea și confortul minunat al perucii dvs.

Parul Remy  este un păr de înaltă calitate care a fost special selectat și controlat. Părul este înnodat în direcția de creștere a părului individual, ceea ce conferă perucii finisate un finisaj frumos și natural. Părul Remy are o strălucire minunată, este extrem de natural și poate fi coafat cu ușurință la perfecțiune.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Culori F1

chocolate-mixPP, darkchocolate-mixPP, espresso-mixPP, champagne mix, lighthoney mix, sandyblonde mix

Lungime par

lung

Material

par natural

Montura

trese, monofilament partial

Sex

femeiAlege

Descriere

Instrucțiuni pas cu pas pentru curățarea părului uman

Așezați peruca din păr uman pe un cap de polistiren. Puteți sa o fixati cu un ac. Evitați să perforati monofilamentul sau partea din față cu dantelă.
Înainte de spălare, pieptănați părul cu o perie moale cu peri rotunjiți și îndepărtați cu grijă eventualele noduri. Dacă există produse pentru coafarea părului uman rămase în păr, șamponul pentru perucă le va dizolva singur în următoarea spălare.
Acum umeziți părul uman al perucii ținându-l sub jet de apă călduță în direcția căderii – de la rădăcini până la vârfuri. Vă rugăm să nu puneți modelul într-o baie de apă.
Luați o cantitate de mărimea unei alune de șampon pentru păr uman Ellen Wille și frecați-o ușor de la rădăcini până la vârfuri. Vă rugăm să nu aplicați presiune atunci când masați.
Clătiți bine șamponul sub apă limpede până când nu mai rămân reziduuri de șampon.
Efectuați un al doilea tratament cu Balsam Ellen Wille pentru par natural. Luați o cantitate de balsam de mărimea unei alune de pădure și distribuiti-o ușor de la bază spre vârfuri.
Clătiți bine părul uman a doua oară sub apă curată și curgătoare. Uscați părul cu grijă cu un prosop. Vă rugăm să nu frecați sau stoarceți puternic.
La fiecare a patra spalare, folosește masca de recuperare intensivă pentru păr uman în loc de balsam.

Acest lucru regenerează părul și îi conferă umiditate. Lăsați masca de recuperare să acționeze timp de 10 minute. Apoi clătiți părul sub apă călduță și tamponați-l ușor.
Un suport sau cap special pentru perucă este ideal pentru uscarea cu aer a modelului de păr uman. Puteți apoi coafa părul sau peruca după cum doriți.
Un alt sfat de îngrijire de la expert

Pentru o ingrijire suplimentara: pur și simplu dați câteva pulverizări de Tratament ellen wille Care’n Repair în părul încă umed și nu-l spălați după aceea. Sprayul de îngrijire cu efectul său reparator hidratează părul și îl face ușor de pieptănat – complet fără clătire.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro