Peruca din par natural Breeze

6.321,00 lei

Peruca naturala Breeze de la Ellen Wille este un bob șic cu păr matasos, cu scari ușor filate, care oferă versatilitate maximă. Peruca 100% din păr uman Remy poate fi coafată  după aspectul dorit. Partea frontală din dantelă realizată manual și partea superioară cu monofilament oferă aspectul natural suprem părului alternativ. Designul capacului din spate oferă elasticitate și se va potrivi cu mai multe dimensiuni de cap, de la dimensiunea minune/medie până la cea medie/mare.

Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Lungime par

mediu

Material

par natural

Montura

Monofilament, Monofilament + trese

Culori F1

chocolate-mixPP, darkchocolate-mixPP, espresso-mixPP, PPsandyblonde-rooted, lightbernstein rooted, champagne rooted, mocca rooted

Sex

femeiAlege

Descriere

Instrucțiuni pas cu pas pentru curățarea părului uman

Așezați peruca din păr uman pe un cap de polistiren. Puteți sa o fixaticu un ac. Evitați să perforati monofilamentul sau partea din față cu dantelă.
Înainte de spălare, pieptănați părul cu o perie moale cu peri rotunjiți și îndepărtați cu grijă eventualele noduri. Dacă există produse pentru coafarea părului uman rămase în păr, șamponul pentru perucă le va dizolva singur în următoarea spălare.
Acum umeziți părul uman al perucii ținându-l sub jet de apă călduță în direcția căderii – de la rădăcini până la vârfuri. Vă rugăm să nu puneți modelul într-o baie de apă.
Luați o cantitate de mărimea unei alune de șampon pentru păr uman Ellen Wille și frecați-o ușor de la rădăcini până la vârfuri. Vă rugăm să nu aplicați presiune atunci când masați.
Clătiți bine șamponul sub apă limpede până când nu mai rămân reziduuri de șampon.
Efectuați un al doilea tratament cu Balsam Ellen Wille pentru par natural. Luați o cantitate de balsam de mărimea unei alune de pădure și distribuiti-o ușor de la bază spre vârfuri.
Clătiți bine părul uman a doua oară sub apă curată și curgătoare. Uscați părul cu grijă cu un prosop. Vă rugăm să nu frecați sau stoarceți puternic.
La fiecare a patra spalare, folosește masca de recuperare intensivă pentru păr uman în loc de balsam.

Acest lucru regenerează părul și îi conferă umiditate. Lăsați masca de recuperare să acționeze timp de 10 minute. Apoi clătiți părul sub apă călduță și tamponați-l ușor.
Un suport sau cap special pentru perucă este ideal pentru uscarea cu aer a modelului de păr uman. Puteți apoi coafa părul sau peruca după cum doriți.
Un alt sfat de îngrijire de la expert

Pentru o ingrijire suplimentara: pur și simplu dați câteva pulverizări de Tratament ellen wille Care’n Repair în părul încă umed și nu-l spălați după aceea. Sprayul de îngrijire cu efectul său reparator hidratează părul și îl face ușor de pieptănat – complet fără clătire.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro