Peruca naturala par scurt Ivory

5.765,00 lei

STOC EPUIZAT

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate rooted, lightbernstein rooted, cinnamon mix, mocca rooted, pearlgrey mix, sand mix, sandyblonde rooted, stonegrey mix

Montura

Monofilament + 100% Manual

Material

par natural

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurt

Regiune de provenienta

remyAlege

Descriere

• Părul uman oferă aspectul și senzația cea mai naturală. Este remarcabil de moale, cu o strălucire și mișcare care nu este ușor de duplicat la părul sintetic. De asemenea, este extrem de versatil. Părul uman poate fi tăiat și coafat pentru a se potrivi gusturilor tale personale. Și deși poate fi o alegere mai scumpă, cu îngrijirea corespunzătoare, este, de asemenea, mai durabil in timp.

In general, există patru tipuri de păr uman de bază utilizate la peruci: chinez, indonezian, indian și european / caucazian iar optiunea pe care ti-o ofera peruca Ivory este un par indian de cea mai buna calitate care se apropie cel mai mult de calitatea perucilor din par eropean.

Părul uman este de departe alegerea superioară dacă singurul argument este calitatea.

Totuși, originea părului nu este singurul factor.
Tehnica de prelucrare este direct legată de rezistența și calitatea produsului final. Produsele chimice necesare, pentru a igieniza și a îndepărta culoarea inițială pentru a produce modele și culori diferite, sunt foarte puternice și pot afecta integritatea părului în funcție de metoda folosită. Atunci când se utilizează o calitate mai ridicată a substanțelor chimice și o abordare mai artistică a procesării, rezultatele sunt un produs de calitate superioară și deci un preț mai ridicat. Părul uman Remy este considerat o opțiune premium. Foliculii de păr se mențin în aceeași direcție atunci când se colectează și se confecționează peruca sau piesa de păr. Cu cuticulele care aleargă în aceeași direcție, încurcarea este mult redusă, iar părul pare și se simte mai mătăsos.

Peruca Ivory ofera discretia garantata de tulul extins transparent din dreptul fruntii, fara a fi necesara lipirea cu adezivi lichizi.

Monofilamentul in care este inserat parul fir cu fir, integral manual, ofera libertatea de a-ti schimba coafura pe ce carare vrei. Este mult mai bine ventilata si discreta, practic se vad cararile exact ca in cazul parului nostru si pare ca parul creste direct din piele.

Executia ireprosabila face ca parul sa aiba o miscare fireasca, nimic nu este suspect.

Cu peruca asta, vei uita practic sa o dai jos. Gata cu transpiratia excesiva, cu senzatia de sufocare si dorinta de a ajunge cat mai repede acasa ca sa scoti peruca! Acum te poti bucura pe deplin de zilele de vara!

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro