Peruca naturala pentru femei Taste model bob lung

6.473,00 lei

Peruca cu par lung pana mai jos de umeri, usor filat, cu tul frontal transparent.
Peruca montata in monofilament partial pe carare si trese moi pentru a fi usor de purtat si cat mai aerisita.
Perucile Ellen Wille din Prime Hair sunt combinația perfectă dintre părul uman de calitate superioară și fibre sintetice foarte fine rezistente la căldură. Parul inovator prime a fost dezvoltat cu toate cunoștințele noastre și combină avantajele ambelor fibre de păr. Prin urmare, oferă combinatia perfecta pentru clienții sofisticați.
Pentru a vă menține coafura perfect de păr și pentru a-și păstra aspectul natural, vă rugăm să utilizați produsele noastre de îngrijire a părului uman la fiecare spălare și coafare. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile noastre de îngrijire pentru părul uman.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate rooted, caramel rooted, champagne rooted, mocca rooted, pearlblonde rooted

Lungime par

lung

Material

par mix Prime

Montura

trese, monofilament partial

Sex

femeiAlege

Descriere

Instrucțiuni pas cu pas pentru curățarea perucii din Prime Hair

Așezați peruca pe un cap de polistiren. Puteți fixa cu un ac de par . Evitați să perforati monofilamentul sau partea din față cu dantelă.
Înainte de spălare, pieptănați părul cu o perie moale cu peri rotunjiți și îndepărtați cu grijă eventualele noduri. Dacă în păr au rămas resturi de produse de coafat, șamponul pentru perucă le va dizolva singur în următoarea spălare.
Acum umeziți părul Prime ținându-l sub jet de apă călduță în direcția cresterii– de la rădăcini până la vârfuri. Vă rugăm să nu puneți peruca într-o baie de apă.
Luați o cantitate de mărimea unei alune de șampon pentru păr uman Ellen Wille și frecați-o ușor de la rădăcini până la vârfuri. Vă rugăm să nu aplicați presiune atunci când masați.
Clătiți bine șamponul de păr uman ellen wille sub apă limpede până când nu mai rămân reziduuri de șampon.
Efectuați un al doilea tratament cu balsam Ellen Wille Human Hair Balm. Luați o cantitate de balsam de mărimea unei alune de pădure și distribuiti-o ușor din nou de la bază spre vârfuri.
Clătiți bine părul uman a doua oară sub apă curată și curgătoare. Uscați părul cu grijă cu un prosop. Vă rugăm să nu frecați sau stoarceți puternic.
La fiecare a patra oară când termini tratamentul, folosește masca de recuperare intensivă pentru păr uman Ellen wille în loc de balsam. Acest lucru regenerează părul și îi conferă umiditate. Lăsați masca să acționeze timp de 10 minute. Apoi clătiți părul sub apă călduță și tamponați-l ușor.
Un suport sau un cap special pentru perucă este ideal pentru uscarea la aer a modelului Prime Hair. Puteți apoi coafa părul sau peruca după cum doriți.
Un alt sfat de îngrijire de la expert

Serul de varfuri este un fluid pentru vârful părului care acoperă ușor vârfurile  și oferă protecție de durată împotriva vârfurilor despicate, ruperii și împâslirii. Distribuiți câteva picături de lichid în mână și amestecați-l ușor în vârfuri. Hair Tip Liquid de la Ellen wille este potrivit pentru toate tipurile de peruci dar mai ales pentru cele care atung umerii sau intra in contact cu spatele.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro