Peruca par scurt Berlin Super

2.509,00 lei

Peruca de lux cu parul scurt model Berlin Super este un produs recomandat doamnelor care au parul subtire, rar sau care sunt nevoite sa aplice peruca direct pe scalpul gol. Doar asa te poti bucura pe deplin de beneficiile unei peruci cu monofilament pe crestet si realizata integral manual. Parul este cusut fir cu fir pe o baza delicata care aplicata pe piele are un efect extrem de realist. Peruca este usoara si foarte bine ventilata. Coafura scurta va ofera o tinuta comoda si practica. Fibra tehnologie Germania din care este confectionata va asigura o culoare stabila pe termen indelungat si o densitate medie pentru o coafura cat mai discreta.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Lungime par

scurt

Material

par sintetic

Montura

Monofilament, 100% Manual

Sex

femei

Culori Modixx

bahama beige, bernstein multi, Champagne, chocolate, dark brown, dark chocolate, dark grey, light grey, sand, silk grey, toffee brownAlege

Descriere

Iată câteva avantaje ale utilizării perucilor în gestionarea alopeciei și cum acestea pot îmbunătăți calitatea vieții.

  1. Estetic Îmbunătățit: Perucile oferă o soluție imediată pentru ameliorarea aspectului estetic, contribuind la acoperirea zonelor afectate de căderea părului.
  2. Creștere a Confidenței: Purtarea perucilor poate spori încrederea în sine, având un impact pozitiv asupra stării psihologice și sociale a individului.
  3. Variație și Stilizare Ușoară: Perucile permit experimentarea cu diferite stiluri și culori de păr, oferind flexibilitate și posibilitatea de a schimba look-ul în mod convenabil.
  4. Protecție împotriva Factorilor Meteorologici: Perucile asigură o barieră protectoare împotriva condițiilor meteorologice adverse, contribuind la menținerea sănătății părului natural și a pielii capului.
  5. Economisirea Timpului: O soluție practică pentru economisirea timpului, perucile oferă un aspect îngrijit fără a necesita eforturi îndelungate de îngrijire.
  6. Opțiune Non-Invazivă: Purtarea perucilor este o alegere non-invazivă, evitând procedurile chirurgicale sau tratamentele medicamentoase.

Descoperă cum perucile pot transforma experiența persoanelor cu alopecie, oferind soluții estetice și confortabile pentru gestionarea acestei condiții. Alege calitatea și încrederea în tine cu opțiunile variate de peruci disponibile

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro