Peruca monofilament pentru femei Fiore Soft

1.669,00 lei

Peruca monofilament cu par scurt, coafura clasica model Fire Soft are intreaga zonă a coroanei este formată din monofilament – o plasă care pare a fi invizibilă pe piele și unde părul este țesut individual într-o măiestrie fină. Restul acestei peruci constă în mare parte dintr-o tesatura în care părul este cusut cu talent pe benzi fine de bumbac. Montura perucii se adaptează foarte bine formei capului, și are o circulație a aerului foarte bună. Pe zona cararii ușor de văzut, monofilamentul realizat manual vă oferă o naturalețe deosebită.

Tul frontal extins in dreptul bretonului
Părul este cusut la mașină pe trese, care la rândul lor sunt atașate, folosind o tehnică lamelară, de benzi fine de bumbac. Ea se adaptează bine formei capului, oferind o potrivire fantastică și volum la rădăcini. Perucile sunt ușor de coafat și permit aerului să circule în jurul scalpului.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Culori Modixx

bahama beige, bernstein, chestnut, chocolate, dark chocolate, dark sand, grey multi, ivory blonde, light grey, pepper grey, red vino, sahara beige, silk grey, teak brown

Lungime par

mediu

Material

par sintetic

Montura

Monofilament + trese

Sex

femeiAlege

Descriere

Parul scurt, bine tuns, cu volum înalt poate fi cu adevărat flatant pentru orice tip de chip. Această alegere de coafură are multiple avantaje care o fac potrivită pentru diverse forme ale feței. Iată câteva motive pentru care o perucă cu părul scurt, bine tuns, cu volum înalt este o opțiune excelentă:

1. Evidențiază Trăsăturile Faciale:

  • Peruca cu părul scurt evidențiază și pune în valoare trăsăturile faciale, permițându-ți să strălucești și să adaugi o notă de claritate aspectului tău.

2. Iluzie de Înălțime:

  • Volumul înalt poate crea o iluzie de înălțime, făcând ca chipul să pară mai echilibrat și mai proporționat, indiferent de forma feței.

3. Coafură Ușor de Întreținut:

  • Peruca cu părul scurt este adesea mai ușor de întreținut și de coafat, aducând un plus de confort și practicitate în rutina zilnică.

4. Flatant pentru Ochii și Gâtul Femeilor Mature:

  • Pentru femeile mature, o perucă cu părul scurt poate fi flatantă, evidențiind frumusețea ochilor și a gâtului, oferind un aspect elegant și bine îngrijit.

5. Versatilitate în Stilizare:

  • Peruca cu părul scurt cu volum înalt este extrem de versatilă și poate fi stilizată în diverse moduri, oferindu-ți opțiuni variate pentru diferite ocazii.

6. Nuantează Forma Feței:

  • Această coafură poate contribui la conturarea și nuantarea formei feței, creând un aspect mai definitoriu și atrăgător.

7. Accentuează Linia Gâtului:

  • Peruca cu părul scurt pune în evidență linia gâtului, conferind un aspect sofisticat și feminin.

8. Acentuează Caracteristicile Personale:

  • Peruca cu părul scurt evidențiază personalitatea și stilul personal, permițându-ți să te exprimi într-un mod unic.

În concluzie, o perucă cu părul scurt, bine tuns, cu volum înalt poate adăuga o notă de modernitate, vitalitate și eleganță oricărui chip. Alegerea acestei coafuri nu doar îmbunătățește estetica, ci poate și sporește încrederea în sine.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro