Peruca medicala dama Cella Mono

1.789,00 lei

Peruca pentru femei cu par scurt. Peruca eleganta realizata din monofilament si trese. Prin monofilament se vede scalpul creaind un efect realist. Parul este cusut fir cu fir pe crestet iar in laterale si spate, parul este cusut pe niste trese moi din bumbac. Peruca monofilament are avantajul ca est emai usoara si mai binbe ventilata decat una standard, fiind potrivita pentru sezonul cald. Parul este din fibra sintetica de calitate. Astfel va veti bucura de culoarea aleasa si coafura dorita pentru mult timp.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Culori Modixx

ash grey, Champagne, chocolate, dark brown, dark chocolate, dark grey, dark sand, ivory grey, light grey, red vino, sahara beige, sand, teak brown, toffee brown

Lungime par

scurt

Material

par sintetic

Montura

Monofilament + trese

Sex

femeiAlege

Descriere

Perucile pot fi considerate un accesoriu versatil și util în garderoba oricui, indiferent de vârstă. Iată câteva motive pentru care perucile pot deveni un element nelipsit din colecția ta de accesorii:

  1. Variație în Stil: Perucile oferă posibilitatea de a schimba look-ul în mod rapid și ușor, adăugând varietate garderobei tale. Poți opta pentru diferite lungimi, culori și stiluri de păr, adaptându-le la diverse ocazii și preferințe personale.
  2. Soluție Rapidă pentru aspect Impecabil: Perucile reprezintă o soluție rapidă pentru a obține un aspect impecabil fără a petrece mult timp în fața oglinzii sau la salonul de coafură. Aceasta poate fi deosebit de utilă în situații în care vrei să arăți bine într-un timp limitat.
  3. Incredere și Stare de Bine: Purtarea perucilor poate contribui la îmbunătățirea confidenței și a stării de bine. O coafură atrăgătoare poate avea un impact pozitiv asupra percepției tale despre tine însuți și asupra felului în care te simți în societate.
  4. Mascheaza un par rar: Pentru persoanele care se confruntă cu căderea părului, fie din cauze medicale sau alte motive, perucile pot oferi o soluție estetică și practică pentru a acoperi pierderea de păr și pentru a-și menține aspectul natural.
  5. Protecție: Perucile pot oferi o protecție suplimentară împotriva radiațiilor solare, vântului și altor factori externi care pot afecta părul natural. Aceasta poate contribui la menținerea sănătății părului și a scalpului.

Indiferent de vârstă, perucile pot fi integrate în rutina ta de îngrijire personală și pot aduce un plus de stil și confort. Este important să alegi peruci de calitate, potrivite pentru nevoile tale specifice și să le întreții corespunzător pentru a le menține într-o stare bună.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro