Peruca lux London Super

2.349,00 lei

Aceasta peruca d elux este o opera de arta. fiecare fir de par este cusut manual pe o baza semitransparenta in asa fel incat pielea capului sa poata respira corespunzator si peruca sa aiba un aspect cat mai realist. Peruca are densitatea corect distribuita similar unei persoane fara probleme. Parul aluneca matasos in culori vibrante, Ingrijit cum se cuvine , puteti sa va bucurati mult timp de aceasta peruca.

In fata are bordura de matase si parul pare ca iese fir cu fir din piele.

Montura acesti peruci este delicata pe pielea sensibila.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Culori Modixx

bernstein multi, Champagne, chocolate, dark brown, dark chocolate, sahara beige, sand, teak brown, toffee brown

Lungime par

mediu

Material

par sintetic

Montura

Monofilament + 100% Manual

Sex

femeiAlege

Descriere

În căutarea veșniciei tinereții, multe femei descoperă în perucile cu păr până la umeri nu doar un accesoriu de modă, ci un adevărat secret al întineririi. Cu eleganța și versatilitatea lor, aceste peruci devin o modalitate eficientă de a îmbrățișa un look proaspăt și vibrant, redescoperind frumusețea și vitalitatea într-un mod inovator și plin de stil.

**1. Redefinirea Siluetei și a Liniei Gâtului:

Părul până la umeri conferă o lungime care redefinesc silueta feței și evidențiază linia gâtului. Acest efect subtil adaugă un aer tineresc și elegant, estompează semnele trecerii timpului și oferă un cadru plin de prospețime pentru fizionomia feței.

**2. Textură și Volum Care Insuflă Viață:

Perucile cu păr până la umeri aduc textură și volum în coafură, oferind impresia de păr sănătos și plin de viață. Această dimensiune suplimentară contribuie la un aspect tânăr și proaspăt, fără a sacrifica confortul sau ușurința în îngrijire.

**3. Versatilitate în Stilizare:

Cu părul până la umeri, perucile devin incredibil de versatile în ceea ce privește stilizarea. De la bucle romantice la păr drept și elegant, această lungime oferă o gamă variată de opțiuni de coafare, permițând femeilor să experimenteze cu look-uri diferite și să se simtă mereu în pas cu tendințele.

**4. Cadru Perfect pentru Fața Feminină:

Lungimea până la umeri este adesea considerată un cadru perfect pentru fața feminină. Aceasta poate adăuga un plus de feminitate și grație, echilibrând proporțiile feței și accentuând trăsăturile delicate.

**5. Adaptabilitate la Diverse Stiluri de Îmbrăcăminte:

Părul până la umeri se adaptează cu ușurință la diverse stiluri de îmbrăcăminte, de la casual la elegant. Acest aspect practic și adaptabil face ca perucile să fie accesoriul ideal pentru orice ocazie, contribuind la o prezență constantă și fermecătoare.

**6. Soluție Rapida pentru Un Look Proaspăt:

Atunci când dorința este de a obține rapid un look proaspăt și îmbătrânirea nu este o opțiune, perucile cu păr până la umeri devin soluția ideală. Cu un simplu schimb de perucă, se poate rejuvena aspectul fără a implica proceduri complicate sau schimbări dramatice.

Concluzie:

Perucile cu păr până la umeri nu doar îmbunătățesc estetica coafurii, dar devin și un adevărat secret al întineririi. Cu eleganța lor naturală și versatilitatea în stilizare, aceste peruci permit femeilor să se bucure de frumusețea eternă și să abordeze viața cu un entuziasm proaspăt. Astfel, în căutarea veșniciei tinereții, perucile cu păr până la umeri devin un aliat de neînlocuit în lupta împotriva trecerii timpului.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro