Peruca clasica Lina

1.069,00 lei

Perucile de la Ellen Wille sunt practice si comode. Uitati de orele petrecute la salon si de incercarile nereusite!! Fara surpize!  Parul dorit in culoarea visata este la indemana.

Parul ultima tehnologie va pastra forma si culoarea mult dorita pentru o perioada indelungata.

Peruca este usoara , parul este cusut practic de niste trese moi de bumbac care lasa pielea capului sa respire.

In fata, peruca are tul frontal transparent fiind foarte realista.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Sex

femei

Montura

trese

Material

par sintetic

Lungime par

scurt

Culori Modixx

bahama beige, beige multi, bernstein, Champagne, chocolate, dark brown, dark chocolate, dark grey, dark sand, light grey, red vino

Categorie

Peruci

Brand

Ellen WilleAlege

Descriere

În lumea în continuă schimbare a modei, unde tendințele se succed cu viteză, peruca clasică reprezintă o alegere remarcabilă, practică și înțeleaptă. Mai mult decât un simplu accesoriu de frumusețe, peruca clasică devine o investiție în eleganță durabilă și versatilitate. Află cum această alegere atemporală se dovedește a fi o soluție practică și inteligentă în timp.

**1. Versatilitatea Care Înfruntă Timpul:

Peruca clasică își păstrează versatilitatea în orice eră. Fie că optezi pentru un bob elegant sau pentru un păr lung și ondulat, aceasta se adaptează cu ușurință la schimbările modei și la preferințele personale, reprezentând o alegere care înfruntă trecerea timpului.

**2. Durabilitate și Calitate:

O peruca clasică de calitate înseamnă durabilitate. Aceasta este fabricată cu atenție la detalii și din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și păstrându-și aspectul și strălucirea de-a lungul timpului.

**3. Investiție În Stil Personal:

Peruca clasică este o investiție în stil personal, oferind posibilitatea de a-ți exprima individualitatea într-un mod atemporal. Aceasta devine o extensie a personalității tale, conferindu-ți un look impecabil și de durată.

**4. Economie de Timp și Efort în Îngrijire:

Comparativ cu schimbările frecvente de coafură, care pot implica efort și timp considerabil, peruca clasică aduce economie în rutina ta de îngrijire. Este ușor de întreținut și necesită mai puțin timp pentru coafare și stilizare.

**5. Confort și Siguranță În Orice Sezon:

Fie că este vară sau iarnă, peruca clasică asigură un nivel constant de confort și siguranță. Materialul respirabil și confortabil face ca aceasta să fie o alegere ideală în orice condiții meteorologice.

**6. Oferă Soluții în Momentul Potrivit:

În momentele în care schimbările bruste de coafură nu sunt o opțiune practică, peruca clasică oferă o soluție rapidă și eficientă. Este alegerea perfectă pentru evenimente importante sau pentru a rămâne elegantă în situații imprevizibile.

Concluzie:

Peruca clasică transcende tendințele efemere ale modei, devenind un simbol al eleganței durabile și a înțelepciunii în selecția stilului personal. Este o alegere practică și inteligentă, oferind confort, versatilitate și o soluție de încredere în orice moment. Astfel, adoptarea unei peruci clasice nu este doar o decizie de frumusețe, ci și o alegere înțeleaptă pentru o eleganță atemporală

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro