ClickCease

Peruca termo par lung ondulat Heaven Mono Part

2.005,00 lei

Peruca Heaven din fibra termorezistenta va propune libertatea de va alege coafura in functie de eveniment si stare. Cu un par bogat tuns impecabil, puteti sa va jucati cu parul, alternand coafuri diferite in mod repetat. O singura peruca si parul tau nu va mai avea de suferit. Alege sa conservi parul tau natural si accesorizeaza tinuta cu o piesa de la brandul Ellen Wille.

Peruca monofilament partial pe carare cu tul frontal extins.

Culorile disponibile sunt in varianta cu tonuri inchise la radacina pentru un aspect cat mai realist.

Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Culori HIghPower

chocolate, darkchocolate, espresso, hot-hazelnut, mocca, pastelblonde, pearlblonde, saltpepper, sandyblonde

Lungime par

lung

Material

Fibra termorezistenta

Montura

tul frontal transparent, trese, monofilament partial

Sex

femeiAlege

Descriere

Daca inca nu te-ai hotarat daca sa renunti la extensiile de par si sa alegi o peruca, uite inca cateva motive:

În timp ce extensiile de păr pot oferi lungime și volum temporar părului tău, există mai multe motive pentru care perucile pot fi o opțiune mai bună pentru tine:

Protecția părului natural: Extensiile de păr, mai ales atunci când sunt purtate frecvent, vă pot deteriora părul natural prin fortarea rădăcinii cauzând ruperea. În schimb, perucile nu se atașează de părul tău natural și pot oferi o barieră de protecție împotriva factorilor de mediu, cum ar fi soarele și vântul, care îți pot deteriora părul.

Versatilitate în coafare: în timp ce extensiile de păr oferă de obicei doar opțiuni limitate de coafare, perucile pot fi coafate în multe moduri diferite. Cu perucile termo puteți experimenta diferite lungimi, texturi și culori ale părului fără a fi nevoie să vă angajați la o schimbare pe termen lung a părului natural.

Comoditate și economie de timp: purtarea unei peruci vă poate economisi mult timp și efort în comparație cu extensiile de păr, care necesită întreținere și întreținere frecventă. Cu o perucă, o puteți pur și simplu să o puneți și să plecați, fără să vă faceți griji cu privire la încurcarea, coafarea sau îndepărtarea extensiilor.

Beneficii pentru sănătate: Extensiile de păr pot provoca dureri de cap și tensiune pe scalp, în timp ce perucile sunt de obicei mai ușoare și mai confortabile de purtat. Perucile pot oferi, de asemenea, o soluție igienă pentru afecțiunile scalpului, cum ar fi mătreața sau alopecia, protejându-ți scalpul și părul de factorii externi.

Cost-eficiente: În timp ce extensiile de păr pot fi costisitoare de instalat și întreținut, perucile pot fi o soluție mai rentabilă în timp. Cu îngrijire și întreținere corespunzătoare, o perucă de înaltă calitate poate dura luni  ceea ce o face o investiție inteligentă în aspectul și încrederea în sine.

În cele din urmă, decizia de a purta o perucă sau extensii de păr este una personală și este important să alegi opțiunea care te face să te simți cel mai confortabil și încrezător. Cu toate acestea, dacă vă gândiți să purtați extensii de păr, vă încurajez să luați în considerare și beneficiile purtării unei peruci și să explorați opțiunile pentru a găsi o perucă care să se potrivească stilului, bugetului și stilului dvs. de viață.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
0771 207 704

Farmacia Napofarm Targu Mures

0711960100

Farmacia Napofarm Floresti – Jud.Cluj

0786367132

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca

0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro