Peruca par sintetic pentru femei, Nancy

900,00 lei

Modelul de peruca creata Nancy este manufacturat printr-o tehnologie germana foarte avansata, numai din fibre atent selectionate. Incearca si tu. Cu un accesoriu de efect vei avea tinuta gata mai rapid si vei castiga timp alaturi de prieteni.

Bucurați-vă de eleganța atemporală a perucii noastre dame, un accesoriu care adaugă o notă de rafinament și stil fiecărei apariții. Această perucă combină frumusețea clasică cu un twist modern, prezentând un păr ușor ondulat și tuns scurt pentru a crea un aspect sofisticat și feminin.

Fiecare șuviță este atent aranjată, iar valurile delicate adaugă volum și textură subtilă, subliniind gratiozitatea și feminitatea purtătoarei. Tunsul scurt oferă un aspect ușor de întreținut și versatilitate în stilizare, potrivit pentru diferite ocazii, de la evenimente formale la întâlniri casual.

Această perucă este confecționată din materiale de înaltă calitate, asigurând confortul și durabilitatea. Este proiectată pentru a se potrivi armonios formei capului, oferind o senzație naturală și aspect ireproșabil.

Descoperiți frumusețea atemporală și versatilitatea acestei peruci clasice cu un clic. Vă invităm să vă îmbunătățiți stilul personal și să vă bucurați de o transformare ușoară, fie că doriți să adăugați un plus de eleganță sau să schimbați complet aspectul.

Învățați arta eleganței cu această perucă și faceți un pas spre o înfățișare rafinată și stilată. Cumpărați acum pentru a experimenta rafinamentul și confortul pe care această perucă îl aduce în viața dumneavoastră.

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 20 × 10 cm
Culori F1

lightespresso mix, champagne mix, auburn mix, mocca mix, nougat mix, sand mix, sandmulti mix, sandyblonde mix, silver mix, smoke mix

Montura

trese

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

scurtAlege

Descriere

Peruca clasica pentru femei, model standard, pe trese.

Parul este scurt usor ondulat, ideal pentru o doamna trecuta de prima tinerete.

Modelul de peruca creata Nancy este manufacturat printr-o tehnologie germana foarte avansata, numai din fibre atent selectionate.

Incearca si tu. Cu un accesoriu de efect vei avea tinutas gata mai rapid si vei castiga timp alaturi de prieteni.

Găsește-ne

Magazin HERMAX – COCOR Bucuresti
tel: 0771 207704

Distribuitor BUCURESTI Fundeni
(PROTEZE SI LENJERIE post mastectomie)
Șoseaua Fundeni 147A,
tel:  0771 207704

Magazin HERMAX – Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989,
tel: 0771 207 704

Farmacia VINCA – Cluj-Napoca
Bulevardul Muncii, nr. 96,
tel: 0771 207 704

Farmacia Napofarm – Cluj-Napoca
Str.Ion Creanga nr 8,
tel: 0786222033

GANIA HAIR DESIGN – Iasi
Lascar Catargi, nr. 42,
tel: 0799 263 734

MONO HERMAX SRL

J40/1415/2009, RO 25059623
Sediu social: Bucuresti, Calea Dorobanti 69
Et. 1, Ap. 2, Sect.1
Email: mono@hermax.ro